SONUNDA BENDE BIRAKTIM SİGARAYI

cedrus48

New member
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Bugün çok mutluyum smil56 çünkü sigarayı tamamen bıraktım. derty Daha öncede bırakmıştım.Ama zorla bırakmıştım.Kendimi sıkarak ama şimdi öyle olmadı telkinleri dinlemeye başlayalıdan beri zatren sigarayı azltmaya başlamıştım.Hatta eskisi kadar sigara içmekten zevk almamaya başlamıştım.Son günlerde ise sigarayı yarısına kadar içebiliyordum.Sonrasını içemiyordum söndürüyordum.Ama artık sigaradan nefret etmeye başladım.Artık sigaranın adını bile duyduumda iğreniyorum.İnanın şu anda sigaradan tiksiniyorum. ks3 Sonunda oldu bende bıraktım.Nasıl bırakırım derken bende başardım. art56art56 Bugün benim için bir bayram skan67 Darısı bırakmak isteyipte bırakamayanların başına. super

Ynt: SONUNDA BENDE BIRAKTIM SİGARAYI

oo tebrikler demek dumansız hava sahaları sayenizde artıyor  smiliyface

sevindiriici haber. inşallah bende sizin yanınıza kısa zamanda gelirim  super sapkal89

tebrikler_01.jpg

İnşallah yakın zamanda sizde yanımıza katılırsınız. art56art56 Acele edin hem kendimizi hem çevremizi zehirlemeye hakkımız yok sigrt56 Güzelim ciğerlerimize yazık etmiyelim. kiss3

tebrikler.... 25889

Tebrikler001.jpg

cedrus tebrik ederim, çok sevindim senin adına, hayata yeni bir sayfa açman dileklerimle 25889

LiveImages%5CECizgi%5COrman%5Corman1.jpg

sağol kiss3 inşallah tüm insanlar tüm evren bu sigara ilettinden bir gün kurtulur. mlk34

tebrikler arkadasim seni cok kutluyorum alk78

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri