bune abi yaaa yonla başlayan ne kelime var bee sevincli hiştt pisi çok aradınmı bu kelimeyi aa34pisimbat ' Alıntı:bir kelime yazıyoruz son hecesinden devam ediyor diğer yazacak kişi
televizyon (yon ile başlayan bir kelime yazmalı gelecek kişi ) dusun 44 blook
**shamanic** ' Alıntı:oyuna son veriyorum....
camia... khkh56
hülyaa ' Alıntı:
pisimbat ' Alıntı:asayiş
yaa bune yaa hangisi son heceden devam ediyor aa34 a ile başlayan asayişi katmassak tabi girlhaha bu arada arkadaşlar şimdi farkettim ben oyunu yanlış okumuşum son 3 harf devam ettirilecek zannediyom debelenip duruyordum ne alakaysa aa34neseli ' Alıntı:misket
khkh56 khkh56 khkh56 illa uyuzluk yapıcan demii teneffüs müşşş girlhaha**shamanic** ' Alıntı:senin yüzünden bende rezil oldum sazan 1 liğe terfi ettin.. super
bende sazan 2 terli345 olarak .. neyse ki cin fikirli hülyaa nın kıvraklığı.. girlhaha cat56 ciğin kediliği ile oyun kurtuldu.. thumbsanim
teneffüs..
25emel ' Alıntı:khkh56 khkh56 khkh56 illa uyuzluk yapıcan demii teneffüs müşşş girlhaha**shamanic** ' Alıntı:senin yüzünden bende rezil oldum sazan 1 liğe terfi ettin.. super
bende sazan 2 terli345 olarak .. neyse ki cin fikirli hülyaa nın kıvraklığı.. girlhaha cat56 ciğin kediliği ile oyun kurtuldu.. thumbsanim
teneffüs..
füstül diyorum bende sevincli
hülyaa ' Alıntı:khkh56 khkh56 khkh56
tülbent.. sevincli
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.