Smyrna Günleri...

Ynt: Smyrna Günleri...

aman aman benim günlüğüm nası renklenmiş nası neşelenmiş happy6

mesajlarınızı görünce böyle havalara uçtum bende. çok teşekkür ederim hepinize. iyi ki varsınız.
bugün sabah kalkarken ne güzel bi gün diye kalktım hala aynı şeyi düşünüyorum. ne oldu da güzel diye merak edebilirsiniz ama hiç bişey olmadı. asıl güzel olan tarafı da bu belki somut bi olay olmadan da günümü güzel geçirebilmek. bugün yalnızlığımın tadına vardım kendimle vakit geçirmek de ne kadar keyifli olabiliyomuş onu gördüm. aynaya baktıkça güzel birini gördüm hep karşımda. kendimle barışmaya başladım galiba.

telkinlerle ilgili olarak ise dediğim gibi suçluluğu ekledim sosyalliği çıkardım. bugün rahatsız etmedi ama sıkıntı verirse bende cent gibi günaşırı dinlemeye başlarım.
hepinizin önerilerini tek tek dikkate alacağım. zaten sıkıntı bastıkca sizlerin günlüklerini okuyup daha iyi hissediyorum kendimi. yeni şeyler deniyorum öğreniyorum. site uçsuz bucaksız bi deniz gibi zaten okudukca yeni şeyler keşfediyo insan. oku oku bitmiyo. daha önce hiç yapmamıştım ama meditasyona başlayacağım. şimdi nasıl yapacağımı öğreniyorum. sağolsun kurby nin yazısı oldukça anlaşılır bi şekilde açıklamış. hayal ablanın çekim yasası meditasyonunu indirdim ama henüz dinleyip uygulama fırsatım olmadı bakalım bu akşam yapabilirim belki.

çörekotunu da deneyeceğim mutlaka sıkıntıya iyi geliyosa süper. sinirli bi insan değilim genelde ama dün bi geldiler öyle niyeyse. bide dün gece uyurken dinliyim istedim. ama niyeyse sesini çok açmamış olmama rağmen bi türlü uyuyamadım kafam sürekli meşgul oldu sanki. bugünde işe gelcem erken kalkmam lazım diye uykusuz kalmıyım istedim bu gece deniycem tekrar. gerçi baya geç uyudum gece zinde uyanma dinlemiştim bugün gün içinde hiç uykusuzluk çekmedim.

neyse çenem düştü. hepinize tekrar teşekkür ederim. iyi ki varsınız 96 kiss3

dün oğlum geldiğinde ben yine arkaşlarımdan birine destan yazıyordum..bir dakika annem geliyorum arkadaşıma mesaj yazıyorum konu dağılmasın dedim..geldi baktı anne siz mesaj yazmıyorsunuz destan yazıyorsunuz dedi...ve sordu peki okuyormusunuz herkesin yazdıklarını..bende gayet tabii dedim hımmmm ilginç dedi ..bende onu anlamadım..başka sitelerde dahamı kısa yazılıyor..ama daha kısa mesajlarda insan sevgisi bu kadar iyi ifade edilirmi...biz mektup çocuğuyduk..hatta başka memleketlerden hiç tanımadığımız ve hiç tanımayacağımız arkadaşlarımız bizim prestijimizdi.veya biz öyle sanıyorduk o yaşlarda..böyle düşünmek bize iyi geliyordu...bir yerde o eski mektup arkadaşlıklarını sürdürüyoruz burada..saygılı sevgilerle..bir başkasını severken, kendimizi sevmeyi yeni baştan öğreniyoruz,başkasının derdine üzülüp çare ararken dertleri azaltıyoruz paylaştıkça sevinçleri çoğaltıyoruz diye düşünüyorum..iyiki varız ve iyiki buradayız.. hepimize saygılı sevgiler

Ben hala mektupların yerini hiçbirşeyin tutmadığını düşünüyorum..Kalemden akan harflerde ruhum var ama teknoloji olunca sanki herkesin harfi aynı ya ne bileyim ,birden özledim mektuplaştığım yılları ..Benimde yurtdışından mektup arkadaşalrım vardı o zamanlar internet chat vs yoktu..Birde yaşadığım yerlerdeki ,taşınıp ayrıldığım arkadaşlarımla mektuplar abartmıyorum 10 sayfa mektup yazardık biz,hemde karşıdan gelen mektubu alınca hemen cevap yazılırdı..güzel günlerdi..şimdi mektup yazan yok artık...posta kutusuna baktığım günleri özlemiyorum değil..

Smyrna ,günlüğüne yine uğrıycam,şimdi mektuptan bahsedildiğini görünce birden özlemlerim depreşti..

Yok yok böyle uzun uzunn yazılan mesajlar da oluyor hayalazcım..mektubun yerini bu mesajlar aldı.. super

sevgiyle kalın hismiley

herkese günaydın!!!!

meditasyonu geçen gün fırsat bulup denedim fakat ya ben yeterince istemedim ya ilk defa yapıyodum beceremedim bilemiyorum ters tepti agl34 bana gelmesini istediğim şey benden daha da uzaklaştı. yeterince kullanamadım galiba. neyse zamanla bunu da öğrenirim herhalde. çekim yasası ile ilgili olarak pek işlemedi ama baya bi rahatlamamı sağladı. hatta ertesi gün hayal ablayı gördüm rüyamda konuşuyoduk buna da çok mutlu oldum aslında. çünkü sizlerden öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. sizin bilgi ve deneyimlerinizden öğreneceğim çok şey var.

hayal ablacığım burada böyle uzun mesajlar yazılması herkesin içinden geldiği gibi kendini anlatabilmesinden kaynaklanıyo. bence o kadar güzel ki bu uzun uzun yazılan mesajlar. herkes çok içten paylaşıyo, herkes birbirini anlıyo çünkü aşağı yukarı benzer şeyler yaşıyoruz ve buradakiler hep iyi niyetli sevgi dolu yazılar. bunun için de ne mutlu ki iki satırla bitiremiyoruz smil56 burda çoğumuz birbirimizi tanımadan, kimsenin bi çıkarı olmadan birbirimize anlatıyoruz kendimizi. evet mektup yazmak ayrı bir zevk ve maalesef kayboluyo ama burada da mektuba benzer yazışmalar devam ediyo. böyle olduğu için de taa buralardan hissediyorum sevinçlerinizi üzüntülerinizi. paylaşmak böyle bişey. bence de iyi ki varız iyi ki buradayız.
sevgiyle... kiss3

smyrna ' Alıntı:
herkese günaydın!!!!

meditasyonu geçen gün fırsat bulup denedim fakat ya ben yeterince istemedim ya ilk defa yapıyodum beceremedim bilemiyorum ters tepti agl34 bana gelmesini istediğim şey benden daha da uzaklaştı. yeterince kullanamadım galiba. neyse zamanla bunu da öğrenirim herhalde. çekim yasası ile ilgili olarak pek işlemedi ama baya bi rahatlamamı sağladı. hatta ertesi gün hayal ablayı gördüm rüyamda konuşuyoduk buna da çok mutlu oldum aslında. çünkü sizlerden öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. sizin bilgi ve deneyimlerinizden öğreneceğim çok şey var.

hayal ablacığım burada böyle uzun mesajlar yazılması herkesin içinden geldiği gibi kendini anlatabilmesinden kaynaklanıyo. bence o kadar güzel ki bu uzun uzun yazılan mesajlar. herkes çok içten paylaşıyo, herkes birbirini anlıyo çünkü aşağı yukarı benzer şeyler yaşıyoruz ve buradakiler hep iyi niyetli sevgi dolu yazılar. bunun için de ne mutlu ki iki satırla bitiremiyoruz smil56 burda çoğumuz birbirimizi tanımadan, kimsenin bi çıkarı olmadan birbirimize anlatıyoruz kendimizi. evet mektup yazmak ayrı bir zevk ve maalesef kayboluyo ama burada da mektuba benzer yazışmalar devam ediyo. böyle olduğu için de taa buralardan hissediyorum sevinçlerinizi üzüntülerinizi. paylaşmak böyle bişey. bence de iyi ki varız iyi ki buradayız.
sevgiyle... kiss3

smyrnacığım bende ilk defa yönlendirmeli meditasyon yaptığımda, kadın ayaklarının farkında ol dedikçe ne yapacağımı bilmiyordum..kadının söylediği hiç bir şeyi beceremiyordum..kendi kendime, olsun ben hiç bir şey yapmıycam sadece oturup dinliycem dedim..ve öyle yaptım..bir kaç gün sonra..kadın ayaklarının farkında ol dediği anda, bedenimde sadece ayaklarımın farkındaydım ve onların ne durumda olduğunu biliyordum..gevşekmi değilmi..neresinde hangi kas veya doku rahatsız..şunu farkettim...meditasyona alışık değilsek sadece dinleyelim...bir şey yapmamıza gerek yok..bilinçaltı söylenen sözleri değerlendirerek her şeyi hallediyor..
evet iyiki varız ve iyiki burdayız.. hepimize saygılı sevgiler

ben çok aceleci davranıyorum. her konuda böyleyim. biraz sabırlı olmayı öğrenmem gerekiyor...

bugün gündüz çok keyifliydim hava da güzeldi ya. ama akşam tatsızlaştım yine sebepsiz :( geçmişi özlüyorum eski günleri çok özlüyorum... hafızam silinse keşke emb23

Ah canım hafızanın silinmesini istemişsin ama ,hayatımızda çok büyük travmalar olmadığı sürece kötü bile olsa dönüp baktığımızda belki o anki kadar üzülmeyip belki güleceksin bile.Hayat acı tatlı bütün tatları ile güzel.Geçmişte yaşananlar bizim kendimizdeki birikimlerimiz .Yüzümüzdeki çizgiler gibi yüzlerine botoks yaptıranların ifadesiz oluşları gibi.Hayatın sana sunduğu herşeyden sonuna kadar faydalan.Allah sana iyigünlerde iyilikler yaşatsın ,yüzün hep gülsün,senin gibi insanların olsun hep mutlu ol.... kiss3

haklısın mustang. yaşadıklarımız da bizim anılarımız onlara sahip çıkmak lazım. aslında ben yanlış ifade ettim galiba. yaşadıklarımdan pişmanlık duymuyorum onun için istemiyorum hafızamın silinmesini. tam tersine çok güzel şeyler yaşamış olduğum için unutmak istiyorum aslında. böylece bugün daha anlamlı olurdu belki. yani eskiyle kıyaslayınca (kıyas yapmak da yanlış tabiki) bugünü yaşamak çok tatsızlaşıyo. sad456

Yaşam bize verilmiş en kutsal emanetir.Canım geçmişte ne güzelki iyi şeyler yaşamışsın onlar olmasydı sende bu günki sen olmazdın.Gelecekte sana sen ne istersen onu verir unutma.Hayatan iyi ve güzel şeyler iste .Ben gelecekten kendim gibi insanlar istiyorum .İnsanın kendi gibi insanları olması çok önemli anlaşa bildiğin insanlarla paylaşım daha hoş oluyor.Geçmişini mutlulukla an ama geleceğininde daha iyi olmasını dile.Herşey gönlünce olsun. kiss3

Mustang bende senin gibi düşünüyorum aslında. hayat hep bize benzeyen insanlar çıkarsın inşallah karşımıza. çünkü insan kendine benzyen kişilerle gerçekten mutlu olabiliyo.

geçmişe çok takılıp kalmamam lazım biliyorum ama zaman zaman yapamıyorum işte. bu biraz da gelecekle ilgli kaygılarımdan kaynaklanıyo. bazen korkutuyo gelecek. yalnız olmak...

bu da geçecek mutlaka. olumlu düşüncelerden kopmamaya çalışıyorum genelde. biliyorum hayat en doğru insanı en doğru zamanda karşıma çıkaracak.

buarada telkinlerden bahsediyim unutmadan. suçluluğu arada bir dinlemek üzere listemden çıkardım ve depresyonu ekledim. biraz böyle devam edeyim bakalım nolcak. b456

hepinize sevgiler kiss3

Kadınlar günün kutlu olsun .Kendini sağlıklı huzurlu ve kenidnin farkında olman dileği ile hep mutlu ol. kiss3

geçmişimle yüzleştim. oldukça sarsıcı oldu. içimde ne varsa döktüm herşeyi. affedemediğim kim varsa herkesi affettim. ama en önemlisi kendimi affettim. yaptığım hatalar için affettim kendimi. yaşadığım herşeyin bir sebebi olduğunu biliyorum.iyi veya kötü. yaşadıklarım için şükrediyorum. hiç birşeyle ilgili pişmanlık yok içimde. herşey nasıl olması gerekiyorsa öyle oldu. bunları kabullenmenin bu kadar kolay olabileceğini tahmin bile edemezdim.
yine içimde biraz huzursuzluk var. ama bu kadarıda normal. herşey yerli yerine oturdu şimdi. hem çok karmaşık hem çok basit. daha doğrusu galiba şöyle: yaşadıklarım hislerim karmaşıktı ama geldiğim yer basitlik daha doğrusu sadelik belkide.
o kadar rahatladı ki kafam. bi o kadarda yorucuymuş aslında. bütün enerjim bitti sanki. vücudum bile yorgun.
herkesi azad ediyorum kimseye kızgın diilim en başta da kendime. herkesi anlayışla karşılıyorum. umarım bu hisler geçmez...

Sevgili smyrna geçmişle yüzleşmek gerçekte zordur.Bende bu gün geçmişten bi kesitle yüzleştim .Acıdı kanadı hatta biraz sızısı var ama neleri bıraktığımı gördüm.Benimkiler çok derinlerde ilk günki kadar canlı duruyorlarmış meğerse.Ben içimi patlatım iyi geldi.Bundan sonrası onarım.Kendine fazla haksızlık etmeseydin.Ben eskiden kendimi daha çok suçlardım bana bunların yapılmasına niye izin verdim diye artık kendime daha az yükleniyorum. alk78

sevgili mustang evet acıtıyor gerçekten yapılanlar, yapılmayanlar, söylenenler, söylenmeyenler... ama sonucunda ferahlık var. ben kimseye yüklenmedim aslında. kimseye kızmıyorum kızamıyorum şimdi. gerçekten bana yapılanların da benim yaptıklarımında şuan bi önemi yok. tabi ki bazı dersler çıkardım kendimce ama kimseye bi kızgınlığım kırgınlığım kalmadı. bu boşvermişlik de değil kesinlikle. hafifledim kuş gibiyim gulensmiley

Ohh rahatlamışsın senin adına sevndim . kiss3

smyrna ' Alıntı:
geçmişimle yüzleştim. oldukça sarsıcı oldu. içimde ne varsa döktüm herşeyi. affedemediğim kim varsa herkesi affettim. ama en önemlisi kendimi affettim. yaptığım hatalar için affettim kendimi. yaşadığım herşeyin bir sebebi olduğunu biliyorum.iyi veya kötü. yaşadıklarım için şükrediyorum. hiç birşeyle ilgili pişmanlık yok içimde. herşey nasıl olması gerekiyorsa öyle oldu. bunları kabullenmenin bu kadar kolay olabileceğini tahmin bile edemezdim.
yine içimde biraz huzursuzluk var. ama bu kadarıda normal. herşey yerli yerine oturdu şimdi. hem çok karmaşık hem çok basit. daha doğrusu galiba şöyle: yaşadıklarım hislerim karmaşıktı ama geldiğim yer basitlik daha doğrusu sadelik belkide.
o kadar rahatladı ki kafam. bi o kadarda yorucuymuş aslında. bütün enerjim bitti sanki. vücudum bile yorgun.
herkesi azad ediyorum kimseye kızgın diilim en başta da kendime. herkesi anlayışla karşılıyorum. umarım bu hisler geçmez...
bu hisler seni arada yoklasalarda umursama..o, eski alışkanlık..hani suçlamaya alışkınız ya..ondan..böyle böyle kendimizi rahat bıraktıkça kendimize hata yapma hakkı tanıdıkça, sezgilerimiz rahatlıyor ve güçlenerek öne çıkıyor...dolayısıyla hatalar hayatımıza tamamen veda ediyor...bize hata yaptıran, hata yapmamaya çalışmak...hata yapmamaya çalıştıkça..bakış açımız daralıyor ve hataya odaklandığımız içinde yapıyoruz üst üste..sana karşı hata yapanlarda senin gibi.hata yapmamak için uğraştıkça hataların davranış biçimi haline geldiğini fark edemiyorlar..bazı dangalaklar vardır..çamları küüt küüüt devrir ondan sonrada ay şimdi ben buna naptımda darıldı derler..hata yaptığının bile bilincinde değildir..affetmişsin ya..en doğrusunu yapmışsın..onlarla uğraşıp kendi canını yaktığına değmez..için tekrar acırsa yine öyle düşün, bu mesele benim canımı yakacak kadar büyükmü? durumu yapan insanla birlikte düşün..ve önce kendine değer ver..sen kendine değer verdikçe çevrenede kendisine ve sana değer veren insanları çekeceksin...hiç kimse için fedakarlık yapma..kimsedende fedarkarlık bekleme..o zaman kimsenin sana, ben bu insan için fedakarlık yaptım, oda bana karşı yapmak zorunda deme hakkı olmaz..dolayısıyla ilişkiler yerli yerine, oturur, koşulsuz sevgi enerjileri akmaya başlar.. seni böyle olduğun gibi kabul eder, sende bu özgürlüğü yaşadığın için karşındaki insanlarında, oldukları gibi olmalarına izin verirsin sevgiyle..ay benim bu gün çenem düştü..bu kadar büyük bir adım atıp geçmişi ayıkladığın için saygılı sevgiler..şimdi sana iyilik sağlık enerjileri gönderiyorum..biraz sonra bi şeyciğin kalmaz..

hayal ablacım öyle güzel yazıyosun ki hiç öyle çenem düştü falan deme ben okurken çabucak bitti diye üzülüyorum bile.
geçmişle hesaplaşmak... önceden de belki böyle şeyler söylüyodum kapattım o defterleri falan diye ama hiç bu kadar inanarak hissederek söylememiştim. ve bunun sonucunda zincirleme birsürü şey yaşanıyor aslında. mesela şimdiyi yaşama hissi. insanın ancak geçmişle ilgili bi hesabı kalmayınca şimdinin farkında olabiliyo galiba. benim eskiyle olan zincirlerim kırıldı şimdi gerçekten bu anda ve özgürüm. böyle anlatınca çok havada kalıyo belki ama beni anlayanlar da çıkacaktır. niye sürekli geçmişle yaşayalım ki bunu şimdiye kadar yaptık ve bize ne fayda sağladı. hiç. umarım bu hissi yaşamayanlarda en kısa zamanda yaşarlar.
bide hayal abla dediğin gibi aslında bende şu fedakarlık konusunda abartıyorum bazen. bide şöyle bi yanım var sanki ben fedakarlık yapınca daha çok sevecekler gibi. veya ben yapınca onlar da yapmak zorunda kalacaklar diye düşünüyorum belkide. yani ben veriyim onlarda versin diye bekliyorum. ama herkes öyle ben aldım bende veriyim gibi düşünmüyor. zaten düşünmemeleri normal aslında. herkesi öylece kabul etmek en güzeli. bide beklenti içinde olmamak. beklenti içinde olmayınca bişeyler biz farketmeden geliyo zaten bize galiba. veya başkalarından alamadıklarımızı kendi kendimize verebilmeliyiz.
neyse bu sefer benim çenem düştü. birazda karıştı galiba kafam. daha doğrusu birçok şeyi aynı anda söylemeye çalıştım galiba. arada oluyo işte böyle. hepinize sevgiler kiss3

düşsün çenen, hiç önemli değil..akıcı ve akılcı şeyler yazıyorsun, yazdıkların içsel yönlenmenin dışa vurumu..spontan geliştiği için..düşündüklerimizi yazmaya ellerimiz yetişmiyor..fedakarlık konusunda yazdıkların doğrudur, bu hepimiz için geçerli/ydi..hep fedakarlık yapmak gerektiğini..eğer fedakarlık yaparsak, karşımızdaki insanın bizi seveceği, ve kıymetimizi bileceği öğretildi..onun için bunu neden böyle yaptım veya yapıyorum diye üzülme..yanlış düşünceleri..ve inançları genlerimize nakşettiler..hala daha kadın fedakar olmak zorundadır diyen salak hemcinslerimiz var..kadın,veya anne, zaten edilgendir..fedakardır..fedakarlık yaparken ben napıyorum demeden yapar..ama o, hayatımızı çürüten yanlış inanç sahiplerini doyurmak mümkün değildir..kişi içine dönecek..neyi nekadar yapmak istediğine kendi karar verecek..işte o zaman verdiklerini koşulsuzca verir, bizim aile yapımız, toplumumuz, fedakarlık dediğimiz, kişileri prangaya vuran saçmalığı genlerimize nakşetmiş..içgüdüsel yapıyoruz..daha fazlasına luzum yok..artık birazda kendimizi sevelim ve biz neyi nekadar vermek istiyorsak..o, kadar verelim..bu sayede hem biz, hemde yanımızdaki insanlar özgür olsun..
içinden geçenleri olduğu gibi yaz bunlar sana rehber olacak..düşünceler uçar ama yazılanlar kalır..insana çok iyi rehber olur..yazdığın için saygılı sevgiler

iki gündür yine bi sıkıntı başladı bende. nedensiz. aslında dışarıdan gayet iyi görünüyorum sanırım. çok kötü olduğum da söylenemez. ama bi huzursuzluk var içimde kaygı endişe gibi. genel ruh halim kötü diil ama tam kalbimin orda bişey var rahatsız ediyo. yalnız kalmak istemiyorum ama yalnızım şuan. ve bunun hep böyle olma ihtimali korkutuyo.
bunu yaşayanlar var mı aranızda bilmiyorum. biri olsun istiyorum hayatımda. hayatımı paylaşabileceğim sevincimi üzüntümü. yanımda olsun şefkat göstersin saçlarımı okşasın. bi sıkıntısı olduğunda ilk beni arasın benimle paylaşsın. beraberken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağım biri. gözüm kapalı güvenebileceğim.
böyle birini hakettiğimi düşünüyorum. yalnız olmak istemiyorum. bununla ilgili ne yapılabilir bilmiyorum. elim kolum bağlı beklemek zorundayım galiba çaba sarfederek ulaşılabilecek bişey diil bu. üzücü tarafıda bu zaten agl34

Bu nedensiz sıkıntılar bazen bana da olur..bugündevar biraz
yada bıraktığım sandığım nedenleri mi daha terkedemedim bilemiyorum.geçmişi ait olduğu yerde görmek konusunda henüz senin kaar başarılı değilim..hala içimde var bişeyler..başarıcam ama arkamda olması gerekenler arkamda kalır,yoksa ben yarınlarımı da karanlığa mahkum ediyorum..yaşanması gerekenler yaşanmış ne varsa üzülcek bu kadar...bazen kendimi acizlikle suçluyorum...suçlamalarda bitmemiş gördüğünüz gibi..:) çok çalışmam lazıım çoookk..!!

o beklenen biri konusunda da galiba aynı duyguları paylaşıyoruz..herkesten farklı biri olsun,ama kim ??bendede var bu beklenti..

görüşürüz..pek içacıcı yazmadım ama idare et smyrna:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri