slm burcunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 25emel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sizin ki hangi burç?

• Kullanılan toplam oy
    51
2

25emel

Guest
slm arkadaşlar baktım çoğumuzun merak ettiği bir konu hemen el atmak istedim 44 bakalım kim hangi burctanmış.sonra da ortalamasını alırız sung66 bakalım hangi burclar favori sitede sevincli

Ynt: slm burcunuz?

bende merak ettim şimdi. hemen oylayayım krz56

Ankette sonuçlar görünmüyor Emel yapamıyorsan söyle ben yapim bak yorma kendini 44 Bu arada ASLAN burcuyum

murat ' Alıntı:
Ankette sonuçlar görünmüyor Emel yapamıyorsan söyle ben yapim bak yorma kendini 44 Bu arada ASLAN burcuyum
nasıl görünmüyor ya sonuçları sadece üye oylayınca göster dedim oyladınmı ki? yada dur ayarı degiştireyim

anket sonuclarını herhangi biri görebilir yaptım şimdi bi bak bakalım murat ?

Oylamıştım şimdi oldu görünüyor teşekkür ederim emel

murat ' Alıntı:
Oylamıştım şimdi oldu görünüyor teşekkür ederim emel
iiiiiiiiiiiiiiiiiiyii şükür yrl78 rica ederim ne demekk ne demekkk blissy
lerzan ' Alıntı:
oelurum de basmam elliye.. kirkbir ustunu isaretledim yeter:) bundan oteye soran muzur cikarsa huzurum kacar, hem burcum KOC ona gore:)
ya sen 60 da olsan kaç yazar beee her halukarda 15 yaşındasın !!! khkh56 khkh56

amaan
burcun ne önemi var :) hepimiz burdayız bu siteden haberdarız ya.
burcumuzu kendimiz mi seçtik sanki sadanim
neyse şaka bi yana ben burcumdan memnum zaten.
bir Aslan da burda var.

Teraziyim ben... TARTARIM haa ona göre blook

bende boğayım,saırım şu an itibaryle en fazla olan burç krzm67

25emel ' Alıntı:
murat ' Alıntı:
nasıl görünmüyor ya sonuçları sadece üye oylayınca göster dedim oyladınmı ki? yada dur ayarı degiştireyim

Ankete oy verenlerin ismini de gosteren bir eklenti vardi...Onu eklemeye calistim.Sanirim Murat o sirada oylama yapmaya calismis.
Eklenti hata verince tekrar eski haline getirdim.

Aslında o eklenti olsa cok daha iyi olacakti..Böylece açik oylama ile kim neye oy vermis gorebilecektik... neutrali5

O zaman oy kullananlardan isteyenler neye oy verdiklerini de bildirsinler.

Sitede ne çok boğa,aslan ve başak varmış yahu!Ama bizler dahada çoğuzdur eminim 44 Başaklar'ın gücü adınaaa! k8908

Ara biraz daha açılırsa artık bende burçların etkisine inanacağım.Şu anda Aslan ve Başak burcu lider

AKREP KRAL smileydance

slm ben de kovayım ve burcumdan oldukça memnunum,belliki aslanlar ağırlıkta,aslanlar da her zaman her yerde en önde canımm dusun

hayatimdegisti ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
murat ' Alıntı:

Ankete oy verenlerin ismini de gosteren bir eklenti vardi...Onu eklemeye calistim.Sanirim Murat o sirada oylama yapmaya calismis.
Eklenti hata verince tekrar eski haline getirdim.

Aslında o eklenti olsa cok daha iyi olacakti..Böylece açik oylama ile kim neye oy vermis gorebilecektik... neutrali5

O zaman oy kullananlardan isteyenler neye oy verdiklerini de bildirsinler.
khkh56 khkh56 khkh56 bende sorunu ben çözdüm sandım biran khkh56 ya bir kez daha denesek olmazmı ? 44 kimin neye oy verdiğini görmek daha iyi olurdu bencede 44 bu arada benden de bir boğa oyu çıktı sung66

oelma22 ' Alıntı:
slm ben de kovayım ve burcumdan oldukça memnunum,belliki aslanlar ağırlıkta,aslanlar da her zaman her yerde en önde canımm dusun

Olurmu canım.Aslan sadece burç olarak önde karıştırmayalım lütfen çekmeyelim başka yerlere.Yoksa bizim gönlümüz,canımız,kanımız herşeyimiz kanarya.Bakma sen burcumuzun aslan olduğuna o kaderin oyunu blissy hismiley

benim burcum ikizler yukselen burcum aslan selamlar tresor

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri