Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Canımsın şimaniğim tender45 Siyah pek umursamadı sanırsam aşkolsuuun hih33 ama küsmicem b456 sana inatla böle hediyeler edicem zorla teşekkürnü alana kadar)
kiss3
Sevgili arkadaşım ben şiirini görmedim bu gün tesadüf sitede dolaşırken başlığı gördüm siyah bu sana şeklinde bu siteye
ancak iş yerinde girebiliyorum evde böyle bir imkanım yok bazı yerleride açamıyorum ya sistem yasaklıyor yada bilgisayar açmıyor. Şiiri halen okumuş değilim sana binlerce özür gönderiyorum.
Sevgili Arkadaşım ben hala şiirime ulaşamadım resminin olduğu kısma tıklayıp açamıyorum mümkünse yazılı olarak rica edeyim çünkü benim için ehemmiyeti büyük bu yazılmış ilk şiir. Sevgiler, sevgiler.
uyyyyy siyahım ya bu yutubada sölüyor Barış Cem Kaya İstanbulun sesi radyosunun dj yi çok severk dinliyorum onuuu..
tesadüfen buldum yutubada dinlerkende aklıma birden sana hediye etmek geldi şimdi nasıl yazim sözlerini uuyyy şaşkın)
en iyisini sen şöle eli yüzü düzgün bir pc bul ordan aç dinle şeker..)
Beni yorma bee)
çuk meşgulüm çuk)
Şiire başlarken ilk bi yazı var"Her şey inanmakla başlar"diye bak bu kadarını sölim)
Teşekkürler arkadaşlar. Sevgili Shamanic her daim yardıma hazırsın siteye girdiğim andan itibaren bu aralar eş zamanlılık o kadar çok yaşıyorumki Geçen gün oğlum söz etmişti Anne sen hiç Barış Cem Kaya dinledinmi demişti özellikle sonu çok hoş...
Sevgili Zeynep bi zahmet dinlerm artık dimi yaaa... Teşekkürler
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.