Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
doktorumun tavsiyesiyle.ilk seansa gittimde bu siteden indirdigi muzikler caliyodu cok hoşuma gitti sordum anlatti adresi verdi bende uye olmaya karar verdim ve uye oldum

behnan ' Alıntı:
doktorumun tavsiyesiyle.ilk seansa gittimde bu siteden indirdigi muzikler caliyodu cok hoşuma gitti sordum anlatti adresi verdi bende uye olmaya karar verdim ve uye oldum

Hoşgeldiniz;
Destek olarak elbette burada ki telkinleri kullanabilirsiniz. Paylaşimlarinizi bekliyoruz. s456

mudokon ' Alıntı:
etterna_ ' Alıntı:
o ilaç neymiş öğrendin mi. Paylaşırsan sevinirim 12389

kütüphaneden aldığım kitap şu an Ankarada.yani kitabı Ankarada unuttum dunk56
yine kitap geciktirme cezası bekliyo beni.
ilacın ,kitabın ismini hiç hatırlamıyorum.türk bir yazardı.ilaç konusunda kaynak yabancıydı.ilaç ve bide bir madde den bahsediyodu.ilacı kullananların okuduğu bilgi beynine kazınır derecesinde kalıcı olduğunu yazıyordu.bunları internette arayınca pek de işe yarar bişey bulamadım.sanırım ilaç türkiye de yoktu.
15-20 gün sonra Ankara ya gidecem.gidince ilaç hakkında bilgiyi buraya yazarım.olurmu?
aslında birader den de arayıp istemek aklıma geldi ama evde kimbilir nereye attım.baya bi aramam lazım. rt67

Teşekkür ederim. Paylaşımını bekliyorum t678

Behnan en çok senin başlama hikayen hoşuma gitti.Sitemizden doktorlar da faydalanıyorsa, bunun üzerine eklenecek pek bir şey kalmıyor. alk78 alk78 alk78

sevincli sevincli sevincli merhabalar ben simsiyahhh ama sanirim müjgan (müji ) olarak gözüküo üe adim ..

adim müjgan ve genelde müji denmesinden hoslanirim ...
yanlis sölemim ama bi kac ay önce msnde nilusuma nilussum nasilsin dedim oda im cnm acayip bi film izliorum dedi .. istersen sende izle dedi ve bu sayfanin linkini verdi ... onayi onayi bende üe oldum ... sora foruma girdim .. suan tatildeyim ve burayi daha ii incelem ve saglikli bi bicimde okuma firsatini buldum öle ... 8977

bu arada ben berlinden katiliorum .. ögrenciimm ... sorunlarimi kendi basima cözmeye bayilirim ( bu hep böle oldu ) yada cözdügümü sanirim..
müzik dinleyeme bayilirim .. hatta müzik hayatim .. teoman ve sebnem ferah deli bi hayraniyimm ... (onlar benimherseyimm .. :D :D )
sora kitap okumaya bayilirim ... siir yazmaya da .. son olarak türkiyeyi cok özledim ... =(

bana gelen bir toplu mailde en altta linki yazmıslar bende merakımdan ve ismi ilgimi cektigi icin bir bakim dedim.o gunden beri ki bu da 2-3 gun onceydi siteden ayrılamadım..Faydasını gorecegime inanıyorum derty 8977 cilgin897 s456

forumlarda surekli okuyorum the secret filminden bahsedilmis evet bende cok begendim cok guzel anlatılmış bir film.eger quantum fizigigine ilgi duyuyorsanız,ya da secret filmini seyrettiyseniz what the bleep do we know--ne biliyoruz ki? filmini mutlaka seyredin..eminim hosunuza gidecektir.o da belgesel gibi bir film..

ben de d&r'da tesadüfen "the secret"la karşılaştım, satın aldım. Eve döndüğümde birkaç TV programında kitap ve filminden bahsediliyordu. Filmi hala izlemedim. Ama "the secret"ı ararken hayatımdegisti yi buldum.

henüz hayatımdegisti yi keşfetme aşamasındayım. krz67

Hoş geldin aramıza.Çok şanslısın promo oh ne güzel bir taşla iki kuş.Yasa çektirdi galiba super

Siteyi tesadüfen keşfettim.Sosyal fobi ile ilgili konular arıyordum.Telkinler ilgimi çekti. mp3 leri yüklemek için üye oldum.

üyesi olduğum bir sitede arkadaşlardan biri the secret filminden bahsediyor seyretmemizi tavsiye ediyordu.link ide vermiş bu siteye böyle girdim.giriş o giriş çıkmayada hiç niyetim yok. the secret'i maalesef seyredemedim,sizin yüzünüzden, bir sayfa açıyorum korkunç ne yazmış ,lerzan ne cevap vermiş, merto neyi açıklamış. okurken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan. bu arada the secretide indirmeye çalıştım ama olmadı.şimdi alman sitelerinde gezecem belki orda seyretme imkanı olur.attınız beni yadellere. halbuki ben kesin dönüş yaptığımdan beri oraları hiç özlemedim

Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz?

Sevgili Lerzan sen sitenin en karizmatik üyelerinden birisin.(bana göre en karizmatik üye sensin art56art56 art56art56 art56art56) Bana yardımcı ol.Geçen gün sitenin 1 yılında Atakan bey sormuştu.Sitede yeni neler istiyorsunuz diye.Bende bir mizah köşesi olsa ne iyi olur demiştim.Ama arkadaşlardan bana hiç destek gelmedi.Sen şu arkadaşları bir tetikleyip öncülük yapsanda bir mizah köşesi açsa atakan bey bize ne dersin??

Haklısın. Beni de o bölüme tıksınlar. Akşama kadar orada top sektireyim.

Sevgili Lerzan yazdıklarının altına her zamanki gibi Türkçe mealini yazmayı unutmuşsun. smil56 smil56 smil56 smil56 smil56

merhabalar actionsmile

walla bi haberdim açıkcası siteden arkadaşım tavsiye edene kadar 4897, ama bugün itibariyle aktif bi üye olucağa benziyorum thumbsanim

hemen bikaç telkin indirdim ve denemeyi düşünüyorum umarım faydalı olur. f678h

Mutlaka faydasını göreceksin.faydalı olmasa 4000 ne yakın üye bu sitede olmazdı.

Merhaba,

İnternet sitenizi nasıl oldu sımdıye kadar gorememısım kendı kendıme cok hayıflandım dogrusu, bilincaltı ıle ılgılı olumlama uzerıne arastırma yaparken rastladım, bır gece hıc uyumadan sıtenızı ınceledım, elinize saglık, alk78

merhaba
sitenizi bilinçaltı-sosyal fobi araştırması yaparken buldum, hayli ilgimi çekti, mp3'leri indirdim hemen.
Tüm emekler için teşekkürler

n9598 n9598

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri