- Reaksiyon puanı
- 87
- Web sitesi
- www.hayatimdegisti.com
Çevirirseniz sevinirim Akın Bey.. blissyben çevirebilirim atakan bey... butonların üzerine yazı yazmıştım çoğu kez
Çevirirseniz sevinirim Akın Bey.. blissyben çevirebilirim atakan bey... butonların üzerine yazı yazmıştım çoğu kez
Benzer konular modu birbiri ile benzer konuları gösteriyor.birde atakan bey bazı konuları araştırırken gördüm,aynı konu başka sayfalar altınta iki kez geçmiş.alıntı ama kelimeler dahi aynı ,Meditasyonda var,çakra açma da var,bunlar gibi.
Sevgili Canan "gereksiz konu" derken sanırım daha önce hakkında yazılmış bir konudan bahsediliyor. Mesela yoganın yararlarına dair bir konu varsa o konuyla ilgili yazılacaklar aynı başlık altında toplansın diye böyle bir yöntem tercih ediliyor. Belirli sınırlar dahiinde her konu paylaşılabiliyor gördüğüm kadarıyla. Üstelik önceden açılmış bir konu olsa bile moderatörler sabırla açıklama yapıp link veriyorlarİngilizce kelilemelrin üstüne fareyle geldiğinde türkçelerini görebilirsin
Sevgiler...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.