Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları

Wampirella ve Bengusu aferim kızlar size guitarhayırlı olsun sevincli

mertoo uzak kaldık vallahi senin yaramazlar nasıllar öp benim için onları eşine selamlar beni izlemeye devam edin sevincliaslında perfonmans düşük bende blookama en kısa sürede yazılarımla döneceğim y789

Sevgili Wampirella ve bengusu, tebrik ederim kızlar..25889
Çok çalıştınız ve ödülünüzü aldınız..Bundan sonra da gayretinizin devam etmesini diliyorum..Forumu hep birlikte daha iyiye taşıacağız.. Hayırlı olsun yeni rütbeleriniz..super

Site kedimiz de bu sene çok çalıştı.Kendisi zaten en yüksek rütbede olduğu için ayrıca bir rütbe yükseltmesi yapamıyorum.Teşekkürleractionsmile

Bu söze bayıldım..Pisicim seni ayrıca tebrik ediyorum..ark5cat56

Sevgili Wampirella ve bengusu, tebrik ederim kızlar..25889
Çok çalıştınız ve ödülünüzü aldınız..Bundan sonra da gayretinizin devam etmesini diliyorum..Forumu hep birlikte daha iyiye taşıacağız.. Hayırlı olsun yeni rütbeleriniz..super

Bu söze bayıldım..Pisicim seni ayrıca tebrik ediyorum..ark5cat56

mersiii mmaauwwww sevincli

Sevgili hayatimdegisti, suzzy, Merto, spestnaz, sanemce, MuminOKAN, gülpor, redflowers, yaseminist, pisimbat, yeni bir hayat çok teşekkür ederim hepinize her şeyden önemlisi güvendiğiniz ve destek olduğunuz için girlhaha

thanks4ik6.gif

Merak etmeyin sizi utandırmicam size layık olmak için çok çalışıcam girlhaha
leesbeerxv1.gif

Bengusu'cum seni de tebrik ederim seninde yeni görevin hayırlı uğurlu olsun

Pisimbat'cım tebrikler eşin benzerin yok senin harikasın girlhaha

balloon004bm3.gif

Teşekkür etmek için ve bunu kutlamak için biraz geciktim ama kusura bakmayın utananadam

:zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:​

Cicikız wampirella :) ve sevgili Bengusu.Biraz geç kaldım galiba.actionsmile

Yeni göreviniz hayırlı olsun. alk78

Başarılarınızı ve paylaşımlarınızın devamını diliyorum.super

Ben de çevirmen üye olmak istiyorum.krzm67

Yeni modlarımızı da tebrik ediyorum. Sitede bol paylaşımlar diliyorum
y789

"Ayrıca forumumuzda Azerice bölümü açılacaktır.Bu bölümde Elgun beyi mod olarak düşünüyorum.Kendisi azeri diline bir çok çeviri yaptı."
azerice bölüm düşüncesi için tebrikler. dahada renklenmek dileğiyle. actionsmile
tüm durumu ve sorumluluğu değişen arkadaşlara değişim sevgisi gönderiyorum.8977O0

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri