aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana resim yolladım hic bakmıyorsun vallla(((
yu89benden kaçmaz teşeküğr etmeyi unuttum sadece sevincli
evet sitemiz güzeldir sefa geldinMrb ben yeniiyim. Çok beğenidm sitenizi. Teşekkürler.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana resim yolladım hic bakmıyorsun vallla(((
evet sitemiz güzeldir sefa geldinMrb ben yeniiyim. Çok beğenidm sitenizi. Teşekkürler.
herkese selamlar,sitedeki 4.günüm,ilk günlerde ego ve suçluluk telkinlerini dinledim ve sonuclarını yavas yavas almaya başladım.Sitede emeği geçen herkese tebriklerimi iletip teşkkürlerimi sunuyorum![]()
Mrb ben yeniiyim. Çok beğenidm sitenizi. Teşekkürler.
herkese selamlar,sitedeki 4.günüm,ilk günlerde ego ve suçluluk telkinlerini dinledim ve sonuclarını yavas yavas almaya başladım.Sitede emeği geçen herkese tebriklerimi iletip teşkkürlerimi sunuyorum![]()
sitenizi almanca kursu ararken ordan oraya bakarken keşfettim .güzel bir siteye benziyor.telkinlere başladım 1 ay deniyeceğim bakalım farklılıklar olacakmıherkese selamlar..
grip oldum kedi gribiymş mırrrnavvvvvvv
merhabalar.siteniz dün üye oldum.34 yaşındayım.hemşireyim.eşim ve anneyim)bilinçaltı herzaman ilgi alanımda olmuştu tesadüfen sitenizi bulunca sanırım aradığım bu dedim ve üye oldum.yararını göreceğime eminim.yalnız bir sorunum var ki o da şu; sitenizde aradığım bir konuyu bulmak hayli zamanımı alıyor.tüm forumları okumak benim gibi çalışan, bebeği olan ve evinde misafir ağırlayan biri için çok zor.mesela hangi telkini hangi sırayla ve süreyle dinlemeliyizi çok uzun süre arayarak buldum o da sadece suçlluluk ve ego telkinleri oldu.diğerleri için daha da aramam lazım sanırım.kısayollar koyamaz mısınız acaba ?mesela ana sayfada başlıklara rehberi eklesek..art56art56
tüm emeği geçenlere teşekkürler ve başarılı çalışmalarınızın devamı dileğiyle....
merhaba....sadece unutmak istiyorum..umarım bunu burada başarabilirim..
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.