bende yeni üyeyim ama forumu takip edeli baya oluyor...... çok ama çok güzel bilgilere ulaştım sizler sayesinde herkesin emeğine yüreğine sağlık gün içinde buraya uğramadan edemiyorum...
)))))))
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
hayatım değişti demek için burdayım..birlikte değişecek bakış açılarıyla buluşmak dilegiyle.
sevinclikedilerin her haline bayılıyorummm (kuyruğunu yerim senin)sevincli televizyon güzeliiii sevinclibu dünyanın herhangi bir köşesinde sevimsiz bir tek bile kedi var mıdır?hiçççç sanmıyorum--- her halinle herşeyinle güzelsin ey sevgili kedi---sevincli
blissykocaman sefa geldin cat56patisi ve kucağı dolusu ile sevincliKocaman bir merhabaSevgiyle kalın.
Merhaba herkese... Bu siteye yeni üye oldum ve nasıl kullanıldığını tam olarak çözemedim. Sanırım tanışmak için bu foruma giriliyor. Umarım doğru yapmışımdır. İsmim Bedrana, tekrar merhaba...
değişmemesi mümkün değil zamna demek değişim demek değilmidir zateninşallah değişir benim hayat...geldik bakalım![]()
vallahi bekliyordum hoşgeşdinizmerhaba, bende geldim..
teşekkürler aynı temennilerimi sunuyorum sizeSevgili pisimat yeni yılın gönlünüzdeki tüm güzellikleri yerine getirmesini diliyorum sevgiyle kalın)
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.