site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
bu arada sayfandaki anormallik dikkatini çektimi hani üyeler iki kere aynı şeyi yazıyorlar ya sayfadan çıkmış gibi oluyosun yazının iptal olduğunu düşünüp tekrar yazıyosun aslında öyle olmuyoo tabi ama öyle olmuş gibi oluyo:D:D neyse çok karıştı boşver :)):))):))

ben de yeni geldim sayılır, evet ben yeni geldim..

hmm o zamann hazır uğramışken selam vermeden bu sayfadan çıkıp gitmekte bize yakışık almaz dimi pisi pisi pisimpat :))çok gıçık oldum galiba neyse aslında gıcık biri değilim beni tanırsın yakında içi dışı bir biriyimdir khkh56hoşkal

bu arada sayfandaki anormallik dikkatini çektimi hani üyeler iki kere aynı şeyi yazıyorlar ya sayfadan çıkmış gibi oluyosun yazının iptal olduğunu düşünüp tekrar yazıyosun aslında öyle olmuyoo tabi ama öyle olmuş gibi oluyo:D:D neyse çok karıştı boşver :)):))):))

vallahi ben anladım ne demek istediğini öenmli olan bu zaten bu8 sayfa özel zaten çünkü ben özel bir cat56yim asıl gıcık benimdir sen beni atakana özleme sor bir dokun bin ah işit yahuy789

ben de yeni geldim sayılır, evet ben yeni geldim..
sanki yeni birimi geldi ne blookevet evet yeni bir üyemiz olmuş guitar

Merhaba, siteye yeni üye oldum. Henüz keşfetme aşamasındayım..

Bende yeni uye oldum.
Aslinda gecen sene bir arkadaim tavsiye etmisti, ne oldugunu algilamak 1 senemi aldi galiba...:)

Simdi kesfe cikiyorum...

Merhaba....
Bende yeni uyenizim ve siteyi kesfetme asamasindayim.Becericem insallah:)

Yanımıza hoşgeldiniz. ttli3

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiyle kalın. actionsmile

evet hoşbulduk şimdi siteyi keşfedip bi bilenle birebir istediklerimi ve istediklerimi yapmam için ne yapmam gerektiğini konuşsam ne hoş olur :)

Yanımıza hoşgeldiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgi ve ışıkla kalın. actionsmile

Merhaba, ben de yeni bir üyeyim:)
sizi bulduğuma çok sevindim,
ssevgiyle ve ışk'la kalın..

Merhaba , ben de yeni katıldım aranıza..
sizi bulduğuma çok sevindim.
Ssevgiyle ve ışk'la kalın..

bende yeni üyeyim 1 haftadır telkinleri dinliyorum.kafamda bi boşluk hissi oluştu nedendir anlamadım.ama daha hissettiğimi söyleyebilirim.hadi hayırlısı şifa Allah'tan.

bende yeni üyeyim 1 haftadır telkinleri dinliyorum.kafamda bi boşluk hissi oluştu nedendir anlamadım.ama daha hissettiğimi söyleyebilirim.hadi hayırlısı şifa Allah'tan.

eh olur öle boşluk hissi ama zaman tanı kendine hoşgeldin temmenilerin için sağol

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri