- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba ben siteye üye oldugum bayagı oldu ama yeni mesj atıyorum hepinize merhabalar hepinizin iyi olması dileğiyle
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
hoşgeldiniz sevincliMerhaba ben siteye üye oldugum bayagı oldu ama yeni mesj atıyorum hepinize merhabalar hepinizin iyi olması dileğiyle
hoşgeldiniz sevincliherkese merhabalar, aranıza katıldığım için mutluyum![]()
Merhabalar siteyi bir kitap tanıtımı vesilesiyle tanıdım.Çok yararlı olacağına inanıyorum.
Hazırlayanların emeklerine çok çok teşekkürler.
kahvesmileydunk56O0koruyucu meleklerim varmış gibi hissediyorum şans hep benden yana ama korkuyorum birgün yine mutsuz olurmuyum diye
y789merhaba umarım burda iyi vakit geciririm herkeze selam
Site kedinize uğramadan geçmeyin ne şirin![]()
Psimbat çok tatlısın![]()
herkese selamlar, eskiden üyeydim ama kullanıcı adımı hatırlamadım![]()
herkese merhaba umarım bu siteden çok fazla şey öğrenirim.tam olarak ne öğreneceğimi bilemediğim için "şey" dedim
çok iyi yaptınız hoşgeldiniz sevincliMerhaba,
Site kedisine bir ugrayayim dedim![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.