Selam
Ben de aranıza katıldım.Her türlü şifa tekniğiyle yanınızdayım.
Tüm aileyi sevgiyle kucaklıyorum.skan67
hoşgeldin bende tüm cat56 teknikleri ve bilğilerimle aranızdayım tüm kedisel danımalarınız için kapım açık
Selam
Ben de aranıza katıldım.Her türlü şifa tekniğiyle yanınızdayım.
Tüm aileyi sevgiyle kucaklıyorum.skan67
merhabalar;
pozitif enerji yayan bu güzel aileyi selamlıyorum...
umarim bu enerjiden faydalanir ve ben de pozitif enerji yayan bir birey olarak aranizda yerimi alirim...
selammmmm
hossgeldimm ve hoş gelsinnalk78
merhaba, siteyi yeni farkettim ve bende oluşturduğu merak dürtüsü ile foruma üye oldum. iyi günler.
MERHABALAR GUZEL BIR ORTAMDA GUZEL INSANLARLA OLMAK HER ZAMAN GUZEL SEYLER YASAMAK DILEGIYLE
merhaba ben yeni üye .henüz siteyi kullanmayı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.ben çok heycanlı ve kaygılı biriyim ellerim titrer heycandan .bu yüzden kendimi iyi ifade edemiyorum ve bunun sıkıntılarını yaşıyorum
merhabalar burdaki herkese ben daha yeniyim burda.herkes gibi tesadüfen burdayım.ben zor günler geçiriyorum şu an .yılllarca panik atak ve anksiyete tedavisi oldum artık beynim ilaç istemiyor olumlamaları yaklaşık 7yıl falan oluyor biliyorum arkadaşım bir kitap vermişti bana bazen faydasıda oluyordu.müzikli temkinleride 2 gün falan dinledim.size gelen bazı mesajları okudum telkinde ne söyleniyor diye.bende bilmiyorum telkinde neler söylendiğini açıkça söylüyeyim ben korktum dinlemeyi.bana yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden herkese teşekkkür ediyorum
Merhaba kedi, kediye uğramadan sitede gezmeyiniz neden dediklerini anladım. Sitede ilk günüm ve iyi bir başlangıç oldu teşekkürler.
İnsanın pozitif ve mutlu bir tanıdığı olması ne güzel.
merhaba bende yeni üyeyim bu siteyi tesadüfen buldum bana çok şey kazandıracağını düşünüyorum
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.