site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Cevap: GERÇEKSEVGİ

turizm sektöründe çalışmaktayım.38 yaşında ve bir çocuk annesiyim.music45

cat56 sektöründe bulunuyor yaşıyorum hemde yaş 42 birçok cat56 annesi hatta anneannesiyim hoşgeldin sevincli

hy789merhabalar...

Bu sitede olmanın, öğrenme yolunda birçok pencereler açabileceğine inanıyorum.

Birlik bilinci içinde olmanın ve bildiklerimizden sorumlu olduğumuzun,farkındalığı ile ..paylaşımlar için çok
teşekkür ederim.

Herkese sevgiler..actionsmile

hy789merhabalar...

Bu sitede olmanın, öğrenme yolunda birçok pencereler açabileceğine inanıyorum.

Birlik bilinci içinde olmanın ve bildiklerimizden sorumlu olduğumuzun,farkındalığı ile ..paylaşımlar için çok
teşekkür ederim.

Herkese sevgiler..actionsmile

hoş geldiniz sevincli

Merhaba Pisimbatactionsmile
Tamamını okuyamadım,ilerleyen zamanlarda daha fazla fikir sahibi olacağımı düşünüyorum.Gelmiş olsun dileklerimle,tüm paylaşımlarınız için kendi adıma teşekkür ediyorum.

Umarım banada faydası dokunur sitenin....12389

Merhaba Pisimbatactionsmile
Tamamını okuyamadım,ilerleyen zamanlarda daha fazla fikir sahibi olacağımı düşünüyorum.Gelmiş olsun dileklerimle,tüm paylaşımlarınız için kendi adıma teşekkür ediyorum.

Umarım banada faydası dokunur sitenin....12389

lilli marlen ,hoşgeldin zamanın en güzel şarkılarından ve filmidir güzel ve kaliteli bir nick seçimi,geçmiş olsun dileklerin için sağol valla kanser yanlış yere kondu ben kansere papuç bırakacak cat56 değilim laf 12389 mızda sevincli

merhabaa kedicik...mesajlara kısaca bakabildim....geçmiş olsun....
canım dostum herşeyim lilli marlen sayesinde buradayım....
herkese sevgiler...saygılar.....

merhabaa kedicik...mesajlara kısaca bakabildim....geçmiş olsun....
canım dostum herşeyim lilli marlen sayesinde buradayım....
herkese sevgiler...saygılar.....

hoş geldin lilli marlen'in can dostu ,
hayatınroman ama benimki 3 cilt roman guitar
hayatın roman güzelliğinde geçsin kardeşim
güzel dileklerin için saol
cat56yim ben cat56

Pisimbatcım senin yaşını okuyunca şaşırdım daha genç tahmin ediyordumooo67

vallahi doğum tarihim çelişkili 1966mı? 1999 mu?guitar
içimdeki cat56 çoçuk beni öle kapsadıki ben böyle mutluyum görsende zaten anca taş çatlasa 30-35 dersin 12389 aramızda

y789Ay yanlış anlaşılma olmasınday789aşk derken iki hanımın sıkı dostluğunu tasvir etmek istemiştim.Teşbihte hata olmaz demişler.
Bu aşktanda öte Psimbat'cığım.......sevincli

bazı dostluklar vardırki (ki bende gerçekten can verebileceğim bir dosta sahibim ) ne yzanında ne benzetmende hata var kardeşim gönlünden nasıl geçiyorsa kelimelerini öyle yaz gönlün rahat şekilde lili marlen umarım sayfana ekledim videoyu beğenmişsindir marlen ditrih yanlış yazdım ama ve greta garbo da keza öle bayılırım ne insanlar gelmiş geçmiş yahu şu dünya ğzerinden

yardıma ihtiyacım var,burada ne arıyorum, doğru adrestemiyim bilmiyorum amatek bildiğim korkularımdan kurtulmak....

yardıma ihtiyacım var,burada ne arıyorum, doğru adrestemiyim bilmiyorum amatek bildiğim korkularımdan kurtulmak....

sitemiz çoğu problen hakkında yardımcı olabilir telkinlerimiz üye günlüklerimizi incelerseniz faydalı olacağımıza eminim

SELAM
Sana uğramam söylendi.Bende bir bakayım dedim.Hoşbuldum.MP3 leri indiremedim.gerçi çok uğraşmadım ,telif sorunu gibi bişeylerden bahsediyor ama.Yardım için bişeyler yazarsanız sevinirim.Bakalım benim hayatım değişecek mi bu site de?ooo67

Selam
Ben de aranıza katıldım.Her türlü şifa tekniğiyle yanınızdayım.
Tüm aileyi sevgiyle kucaklıyorum.skan67

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri