site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

2 haftadır aranızdayım.ve bu sitenin daha şimdiden bana katkısı büyük.herkese çok teşekkürler..

2 haftadır aranızdayım.ve bu sitenin daha şimdiden bana katkısı büyük.herkese çok teşekkürler..

hoş geldiniz bizim sitenin KDV si BONUS u içindedir üye olur olmaz enerji ve güzellik olarak yansır üyelerimize eeh benim faktörümde var tabiki cat56 dir cat56 y789

elbette :) bir de sanki kendime güvenim gelince derslerimde de başarım arttı.tabi okul kapanmasına çok çok az kaldı biraz geç buldum bu gsl siteyi ama olsun :) geç olsun güç olmasın şimdi tanıdıklarıma tavsiye ediorum burayı,telkinleri..

elbette :) bir de sanki kendime güvenim gelince derslerimde de başarım arttı.tabi okul kapanmasına çok çok az kaldı biraz geç buldum bu gsl siteyi ama olsun :) geç olsun güç olmasın şimdi tanıdıklarıma tavsiye edirum burayı,telkinleri..

bak işte herşey zincirleme bir şekilde yola giriyor ,hayatımızın her noktası her anı farklılık yaratmamız için bize kapılar açar öenmli olna o kapıları göre bilmek ve açmaaktır sevincli

arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz yanımıza...güzel paylaşımlar dilerim...956k

ay kedicim buraya uğramak adet oldu yaw..sevinclibakmadan geçemiyom...y789

tşk hoşbulduk siteyi tanımaya çalişıyorum

ilk olarak benimle yani cat56 tanışmak sana şanş geirecek

arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz yanımıza...güzel paylaşımlar dilerim...956k

ay kedicim buraya uğramak adet oldu yaw..sevinclibakmadan geçemiyom...y789

suzzyy nerelerdesin yahu msn dede karşılaşamıyoruz kardeşim ben pis cat56 yim bağımlılık yaparım y789

Siteye yeni üye oldum.Hoşbulduk diyerek sitedeki güzelliklerden yararlanmak amacıyla merhaba diyorum.

Siteye yeni üye oldum.Hoşbulduk diyerek sitedeki güzelliklerden yararlanmak amacıyla merhaba diyorum.

hoş geldin sitemizin en güzel ve en aykırı varlığı olarak yani cat56 niz olarak eminimki sitemizden faydalanacak çok şey bulacaksınız sevincli

suzzyy nerelerdesin yahu msn dede karşılaşamıyoruz kardeşim ben pis cat56 yim bağımlılık yaparım y789

tatlı pisicim...çok özledim yaff seni...blookmiyavım mırnavım...

şekerim senin facebook'un varmı varsa at bana msn den ekliim seni...cat56
ne kediler var orda biliyorsundur..valla hep aklıma geliyon görünce...

21496.jpg
:zpzp:

tatlı pisicim...çok özledim yaff seni...blookmiyavım mırnavım...

şekerim senin facebook'un varmı varsa at bana msn den ekliim seni...cat56
ne kediler var orda biliyorsundur..valla hep aklıma geliyon görünce...

21496.jpg
:zpzp:

sevincliyok anacım bende face mace book muukk

sen resimleri al bilğisayarına gel msn e mail at bana ehehehhe

selam ben yeni üyelerinizdenim buraya uğramam söylendi çok şeker kedicikler

merhabalar ben de bu siteye yeni üye oldum

teseükkürler, hoşbuluruz insallah pisimbat:d

efm tabiki öyle olacak kuşkunuz olmasın guitar

pisicik benim bölgemdesin yaz buluşması hala gerçekleşmediyse hadi bende varım sizi tanımak benim için zevk olacakactionsmile

o şeref bana ait efm krzm67

merhabalar ben de bu siteye yeni üye oldum

ben her yeni üyeyle hergün yeniden üye oluyor genç bir cat56 oluyorum sayenizde

bende yeni üye oldum, selamlars456

ehh bende site cat56 niz epey bir süredir sevincli

GERÇEKSEVGİ

turizm sektöründe çalışmaktayım.38 yaşında ve bir çocuk annesiyim.music45

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri