şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım..

bende aslan burcuyum... ve tamamen dediklerinize katılıyorum.. sabah kalkmaktan nefret ederim.. yatak keyfini çok severim...
işim varsa atom karınca gibiyimmmmmmm...blissyblissyblissyblissyblissy ama işim yoksa hareket etmemek için iyi bir organizasyon yaparım... ayağa kalkmam gereken her durumda birkaç şeyi birden hallederim ki bir daha kalkmayayım....

bunun adı ATALET ( HAREKETSİZLİK.. EYLEMSİZLİK)..Mümin Sekman okuyan arkadaşlar bilirler...... benim teşhis tamam da tedaviyi uygulamıyorum....

aslında dünya ekonomisi sayemizde dönüyor258892588925889...... kriz biz olmasak aşılmaz....f678hf678hf678h ekranlarda yanlış pariteler gösteriliyor.. dolar..euro.. altın.. borsa .. hepsi boş..
biz ve kilolarımız olmasa ekonomi çöker.. baksanıza her reklam bize yönelik..
insanlık ilim .. bilim.. teknoloji..gelecek .. tıp.. kuraklık.. küresel ısınma..kutuplar... açlık.. savaşlar..vs.vs.. için bile bizim kilolarla uğraştığı kadar çalışmıyor.....
meğer bedenimde bor madeni kadar değerli ama onun kadar keşfedilmemiş bir hazine taşıyormuşum... girlhahagirlhahagirlhahagirlhahameğer dünya bunu benden önce keşfetmiş... madenimi çıkartmak için bin takla atıyor..
ama sorun şu ki olay fikirden ibaret... çıkartmaya talip oluyorlar parayıda alıyorlar....sonrada hadi sen kendin çıkart bakalım diyorlar..
merhaba arkadaşın bahsettiği kitabın adı tek şişman beynimiz yazarı yasemin soysal kitabı ben bu gün eşim için aldım şöyle bir göz geçirdim kitabın enerjisi süper arkadaşım . tavsiye ederim he bide kilonun asıl sebebi ne biliyormusun etrafa güvenmemek güven eksikliği böyle olunca beden kendini koruma altına alıyor .önce kendine güven tabiki başara bilirsin ben yedi ay öncesine kadar bölgesel kilosu olan biriydim yani basen herkes aman basen çok zor verilir diyorlardı ben verdim çok iyiyim ama herkes liposakşın yaptırdığımı düşünüyor umrumda değil ....darısı isteyen herkese aydınlık içinde ol

seni seviyorum nilsoy insanı!

kızlar az önce sitenin mesaj altı kısmında tam bizlik bi reklam gördüm! 'doğal yolla zayıflayın!' diyordu, ve bilin bakalım neyin reklamısıydı?! ayakkabı-terlik-babet vs...zayıflamak için günde en az 2 saat giyin diyordu bir de utanmadan! yaw kardeşim aştınız artık kendinizi! yürümezsem koşmazsam ayağıma geçirip oturduğum terlik beni nasıl zayıflatcek? topuk masajıyla mı?!!!
bak sinirlerim gerildi, kesin verdim 2 gram!sevincli

ottur, çöptür, ilaçtır, bunların hiçbirinin kimseye bi faydası yok... çok basit bi kaç öneri : makarna, pilav ekmek yemeyin öğünleriniz et salata veya sebze-yogurt şeklinde olsun İSTEDİĞİNİZ MİKTARDA doyana kadar kabak,ıspanak, karnıbahar veya marul yiebilirsiniz aralarda meyve yiyin ama yanında mutlaka peynirle, peynir meyvenin içindeki şekerin vücutta depolanmasını önlüyo.. Haftada en az 3 gün spor yapın ben bugün başladım ilk defa erken kalktım ve sabah annemle spora gittim öyle enerjik ve mutluyum ki =)) göbişim de hemen toparladı kendini youtube dan göbek eritme videoları izleyerek sdc 10 dklık bi egzersiz yapıyorum ama o kadar işe yarıo ki size anlatamam =))bir de yeşil çay için hem yaşlanmayı engellio, sigara içiosanız toksik etkisini azaltıo hem de zayıflatıoo =))

ben yapamam edemem demek zaten bu sitede her konuda yasak =))) söylemeye gerek bile duymuorum =))

siyahça beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün.. bir dilim pirzola siyahçadan.. teşekkür ederim..
dediğin gibi reklamlar bile artık zekamızla dalga geçiyor.. o terliklerle bir güzel dövmek lazım.. (bak o zaman kalori harcanır........)

(ottur, çöptür, ilaçtır, bunların hiçbirinin kimseye bi faydası yok... çok basit bi kaç öneri : makarna, pilav ekmek yemeyin öğünleriniz et salata veya sebze-yogurt şeklinde olsun İSTEDİĞİNİZ MİKTARDA doyana kadar kabak,ıspanak, karnıbahar veya marul yiebilirsiniz aralarda meyve yiyin ama yanında mutlaka peynirle, peynir meyvenin içindeki şekerin vücutta depolanmasını önlüyo.. Haftada en az 3 gün spor yapın ben bugün başladım ilk defa erken kalktım ve sabah annemle spora gittim öyle enerjik ve mutluyum ki =)) göbişim de hemen toparladı kendini youtube dan göbek eritme videoları izleyerek sdc 10 dklık bi egzersiz yapıyorum ama o kadar işe yarıo ki size anlatamam =))bir de yeşil çay için hem yaşlanmayı engellio, sigara içiosanız toksik etkisini azaltıo hem de zayıflatıoo =))

ben yapamam edemem demek zaten bu sitede her konuda yasak =))) söylemeye gerek bile duymuorum =)
sevgili roxie önerilerini dikkate alacağım....ilk adımı atmayı başardığın için seni kutlarım..2588925889 .. ben dans etmeyi çok severim..uy897uy897uy897 sporu yapma bir yana müzik açıpta dans bile etmiyorum.......sad456sad456sad456sad456

(merhaba arkadaşın bahsettiği kitabın adı tek şişman beynimiz yazarı yasemin soysal kitabı ben bu gün eşim için aldım şöyle bir göz geçirdim kitabın enerjisi süper arkadaşım . tavsiye ederim he bide kilonun asıl sebebi ne biliyormusun etrafa güvenmemek güven eksikliği böyle olunca beden kendini koruma altına alıyor .önce kendine güven tabiki başara bilirsin ben yedi ay öncesine kadar bölgesel kilosu olan biriydim yani basen herkes aman basen çok zor verilir diyorlardı ben verdim çok iyiyim ama herkes liposakşın yaptırdığımı düşünüyor umrumda değil ....darısı isteyen herkese aydınlık içinde ol)
sevgili esos başarın için tebrikler..2588925889 senin yazında ki bazı önemli noktaları renklendirdim.. umarım kızmazsın.. bazen cümleler okunmadan geçilebiliyor.. önemli bilgiler vermişsin sağol..
bahsettiğin kitabı okumadım ama hakkında bilgim var.. ( ev kitap dolu.. inan sadece kitapların tozunu alsam 1-2 kilo veririmgirlhahagirlhaha)
yazar üniversitede tez konusu yapmış.. sonuçları görünce kitap halina getirip paylaşmak istemiş..

arkadaşlar sizlere küçük bir katkım olsun istedim ttli3

Tek Şişman Beyniniz isimli kitap Duru79 arkadaşımız tarafından paylaşılmıştı.

ilgili link:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/250659-tek-sisman-beyniniz-dusunce-gucuyle-zayiflama.html

bu da benden bir güldürmece olsun y789

güzel haberlerinizi paylaşmak dileğiyle ark5

sevgiler kiss3

karikatür de cuk oturdu yani konuya...e Allah razı olsun sanemce insanı! dunk56

güldürmece olsun dedim Siyahça'm 12389

olmadı mı dusun2

birleşirsek daha şişman görünmez miyiz?dl78
.........
siyahça haklısın valla ağırlığımızdan site çökebilir....
haberleşelim aynı anda siteye girmeyelim.. (Haha haha)
khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56

valla akınyıldız resmini gördüm.. çok güldüm... sana değil tabi... ben senin beyaz tenli olanıyım da ...hiç resmim yoktu... kendimi görmüş gibi oldum..

ohhhh.. sefam olsun kolbastı oynadım az önce dertydertyderty....( kilolar yüzünde zıplayamadım gulensmileygulensmileygulensmileyama olsun nefes nefese kaldım ... bu arada Giresunluyum ben ) .... gitti 10-15 kalori ... şimdide yeşil çay yaptım kendime...kahvesmiley yan yağlar yan... git yağlar git.... kışşştttt kışşşşşttt...
umarım bu telkini vücudum anlar... şimdiye kadar güzel güzel konuştum.. ters anladı.... dayak mı lazım ne.. tüm bunlar eğitim sistemimizin hatası işte.... hep dayak korkusuyla öğrenince sonuç bu oluyor... sonra güzel güzel konuşmaktan anlamıyor.... beyin bir durup ALLAH ALLAH diyor..girlhahagirlhahagirlhahagirlhaha

az önce su ile ilgili bir konu okudum.. sizlerde görmüşsünüzdür sanırım... suya telkinler verip içmek... kırmızı bir kupada içmek gerekiyormuş.... bilgisi olan açıklasın..
birde aklıma yatan bir fikir okudum ( şu anda kimin yazdığını hatırlamıyorum.. yazan kusura bakmasın ) ...
damacana suyun yanına radyodan Kuran-ı kerim açıp bırakıyormuş... o suyun tadının güzelliğini düşünebiliyormusunuz.. hele vücudumuza getireceği güzelliğin.... birde telkin dinlerken sese yakın bir yere biraz su koyup o suyuda içebilirmişiz... düşünsenize hücrelerin içine suyla birlikte telkinler iletiliyor...... bilginize sunayım dedim... şifa olsun dileğiyle..

benimde seninki gibi FULL DESTEK !!!!!! bir kocam var...ne zaman rejime girsem beni günde 3 öğün restorana götürür bana olan aşkından... akşam yaş pasta... baklava.. ( off of yazarken canım çekti şimdi..2 aydır yemiyorum da..)
artık rejime girince söylemiyorum ama nasıl bir gözdür anlamadım 100 gr bile versem anlıyor. (ki 40 kilo fazlam var... ben tartılmasan anlamıyorum.. adam bir bakışta anlıyor ya )
yanlış anlaşılmasın kilolarımdan da ÇOK ŞİKAYETÇİ... hep şikayet eder.... laf sokar

slm zayıflayan arkadaşlar,çok şirinsiniz ya,nilsoy kolbastı zayıflamada iyi bir fikir hemde eğlencelismil56,akınyıldız senin yazdığın o sandviç ekmek,üff iştah açtı vala,bende tam bir abur cubur düşkünüüsevincli

Sanırım eşinizin kilo almamasının nedeni kiloyu pek kafasına takmıyor oluşu olabilir mi?Şimdi size bir alıntı yapmak istiyorum.Çoğu kişi bence olmaz böyle bişey diyebilir ama bu alıntı yaptığım kitabı okumanızı tavsiye ederim.
[ Hayır!Ne makarnalar,ne pilavlar,ne pizzalar...ne kaymaklı ekmek kadayıfı ŞİŞMANLATAN BESİNLER DEĞİLDİR.

Hayır!Hamburger,domates'ten...salataya döktüğünüz yağ,salatalıktan daha şişmanlatıcı değildir!Çünkü beslenme duyumlarınıza kulak verdiğinizde herbirinden yediğiniz miktarlar farklıdır.

Hayır!Halanızın obez olmasının nedeni,yaptığı ve parmakları ile birlikte yediği harika börekler değildir!Ama komşunuzun gencecik kıznın anoreksiya mentale'ya yakalanmasının nedeni bazı besinlerin şişmanlattığına inanmış ve çok korkmuş olmasıdır.

Hayır!Artık,hiç durmadan size"şişmanlatan besinlerin"listelerini sunmakta yarışanları dinlemeyin...beyninizi ve sofranızı bu hurafelerden temizlemek için akıl süzgeçlerinizi ve irade gücünüzü kullanın.

"Şişmanlatan besinler",diye bir şey yoktur!
"Zayıflatanlar","şişmanlatmayanlar" olmadığı gibi.

ZAYIFLAMAK (KİTABI)
DR.OZAN TUNÇER

khkh56khkh56khkh56

senin eş tam full destek hani...
aynen benim ayyıldızım da öyle senin ki gibi....hadi mangal yapalım yok gece yarısı yemek yemeler elinden çerez abur cubur ardarda tatlıları götürür.ama gelgelelimfilinta gibi adam .hhhhhhıııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
deli oluyom şunun kilo almadan yaşamasınan9598
işte bu da benbisikletbisikletbisikletbisikletbisiklet

kilo almamışım...ne mutlu!...

yok birader, kendime gıcık olduğumdan yazdım öyle..kilo alıyorum sanmıştım ya, almamışım ama almamış halim bile iri kıyım görünüyor! koca koca pazularım var hala! her yer zayıfladı bi kollar kaldı öyle kürek gibi!

amaaannn almışsak da almamışsak da takma kafaya! manken mi olmak zorundayız hepimiz?! o sıskacık mankenler biz gibi bebe doğursun, yığınla hayat gailesiyle uğraşsın da göreyim onları!

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri