Doğru! Ya çıkarsa...Ya çıkarsaa actionsmile
1. İstanbul'da sıcacık bir yuvam olsun istiyorum, evime gittikçe içim huzur dolsun, istediğimiz gibi çok şirin ve konforlu olsun.
2. İşimi ilerletmek istiyorum, her yeni günde bir adım ileriye gitmemi sağlayacak doğru insanlarla karşılaşmayı diliyorum. Beraber büyüdüğümüz, büyüdükçe büyüttüğümüz, aklı fikirlerle dolu insanlar
3. Bir de kandırıkçılardan bıktım y789 Mümkünse gerçek ruh kopyamı istiyorum. Hayatıma girip kaderim olan aşkı yaşatmasın, aşkıyla kaderimi değiştirsin istiyorum.
Bir de çok değerli cin efendi, bunların hepsini çabuk çabuk istiyorum..
birinci dileğim gerçekleşti.birinci dileğim mutluluğumun daim olması(mutluluk daimse sağlık ve bolluk peşinden gelir)sevincli
ikinci dileğim iyi bir yaşam koçu olmak
üçüncü dileğim ise ailemle gezip görülecek bütün yerleri dolaşmak
sevgiyle mutlu kalıny789
ben de herkesin offline olduğu bir zamanda geliyorum hep off len))
önce bir cine hal hatır sormak iyi olurdusevincli
kardeş kaç zamandır şişedesin?
nerden gelir, nereye gidersin?
sevinclitılsım filmindeki cinle bir akrabalığın var mı?sevincli
asayiş berkamilse eminsem şunları dilerdim:sevincli
1.(razı ve merzı olarak Allaha ulaşmak)
2.hayatıma bir anlam bir ideal katmak,
3.vucudumu saran tembellik ve hımbıllıktan kurtulmak,f678h
1. dileğimin yerine geldiğini anlamak için sanırım Allah'a yürümem yani ölmem gerekiyor(Allah hepimize hayırlı uzun ömürler versin.)
2. hayatımın anlamı hala eksik.
3.hala tembelce davranabiliyorum.
1. için şöyle sorayım o halde bu dileği dilemenin nedeni neydi sence?
Diğerleri için bir plan ve eyleme geçmeye başlaman yeterli aslında. Bebek adımlarıyla başla hiç olmazsa, dileklerin kabul oldu, sen eylem yapmazsan nasıl hayata geçer ki ?
Sevgili Merto,,kafama takılan birşey var,,,şu nakit istememe konusu,,bunu pekçok yerde okudum,,,evet para bir enerji değiş tokuş aracı anlıyorum,biz bolluk enerjisini çekmeye açık olmalıyız onu da anladım,,,,yine de nakit de tezahür ettirilebilir değil mi?Sanki herşeyi hayatımıza çekebiliriz fakat para konusunda ek maddeler var gibi yazılıyor hep,,aklıma yatmıyor,,
Aslolan niyettir derler.
Parayı ne yapacağımızı, ne için istediğimizi tam olarak bilmiyorsak, yada para isteğinin altında yatan asıl niyet hakkında düşünmediysek, net olmayan şeyi tezahür ettirmemiz mümkün olmayacaktır.
Para hayatımı nasıl farklı yapacak?
Sahip olduğum parayı hangi somut şeyler için harcayacağım?
Paraya ihtiyacım varmı? varsa ne için?
bu gibi sorularla bir süreç başlatabiliriz......
Sonuçta istediğimiz değil belki ama ihtiyacımız olan herşeyi anında tezahür ettirme yetimiz var. Öyleyse biriktirmenin veya stoklamanın anlamı ne oluyor; GÜVENSİZLİK.. Kime ve neye güvensizlik; KENDİMİZE, YARATICIYA, SİSTEME, EVRENE, HERŞEYE, HERKEZE....
Güven yoksa mevcut olan e etkili şey nedir? KORKU.
KORKU neyin yokluğudur? SEVGİ!
O halde asıl ihtiyacımız olan şey nedir? PARA mı GÜVEN ve SEVGİ mi?
Sevgiler MERT.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.