sınav stresinden kurtulma telkini

ats2204

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabalar sınav stresinden kurtulma telkinine nereden ulaşabilirim aceba

Bu telkinin 2007 versiyonunu önümüzde ki haftalarda yapip siteye link vereceğim.Şu an için eski link silinmiş.

Ynt: sınav stresinden kurtulma telkini

hayatimdegisti ' Alıntı:
Bu telkinin 2007 versiyonunu önümüzde ki haftalarda yapip siteye link vereceğim.Şu an için eski link silinmiş.
Ben şimdi indirdim çalışıyor..Birkaç kere denemek gerekiyor...sağ tıklayıp olmazsa direk aç...

bu telkiiin süper ötesi işe yarıyor 1 hafta dinledim ve hayatımın korkulu sınavı nöroloji den geçtim hemde hiiiiiiç heyecanlanmadN TAVSİYE EDERİM siirokul

işe yaraması gerçekten çooook işme gelir. aa34dersimin bir tanesi beni çok endişelendiriyor yrl78

hic sınav ıcın endıse etmeyın, ah ne guzel gunlerdı sınav heyecanı, hayatta baska endıseler oluyor sonrasında onları da yenıcegız, gozunde buyutmemen yeterlı senden baskaları gecmedı mı bu sınavı sende gecebılırsın, ben unıversıtede bır hocam vardı bır kez kalmıstım, golgesınden bıle korkar olmustum, ama hepsı gecıyor ınan art56art56

ayy inşalllah ben de böle olurum

ya ayrıca sınav heyecanından kurtulma ile sınav steri telkini aynı mı benim indirdiğim telkinin adı sınav heyecanı ydıwink77

Sınav heyecanı Sınav stresi aynı şeydir.Konu ismi açılırken sınav stresinden kurtulma denilmiş mp3 üzerine sınav heyecanı yazılmıştır.Bu konuda ücretsiz tek bir mp3 bulunmaktadır.

tamam çok teşekkür ederim ayrıca hemen cevap verildi mesajıma çoook mutlu oldum çünkü benim evde internetim yok kendi kendime bi daha cafeye gelince görürüm artık mesajlarıma atılan cevabı diye üzülüyordum ki hemen atmışsınız cevap saoolunnnnnn skan67 kiss3 smiliyface

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri