sıkıntılar beni mutsuz edemiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan busesu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

busesu

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Sıkıntılar beni mutsuz edemiyor inanın arkadaşlar şu anda bir çok sıkıntım var fakat ben yinede mutluyum, yinede hayat doluyum. bu durum beni bile şaşırtıyor artık sinirlanmiyorum kimseyle ağız dalaşına gitmiyorum. işin en güzel tarafıda kimse benimle olumsuz bir şekilde uğraşmıyor benim hayatımda artık olumsuzluklara yer yok:) her şeyi pozirif düşünüyorum ve sonuç mükemmel özellikle burada gördüğüm bir bir sözü çok sık tekrarlıyorum sıkıntılı zamanlarımda BUNDAN SONRA Kİ DÜŞÜNCEMİN NE OLACAĞINI ÇOK MERAK EDİYORUM sonra bir bakmışım her şey yolunda. Buradaki paylaşımlardan çok faydalamıyorum tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi ki buraya gelmişsiniz, iyi k, bende buradayım.
svgiler herkese

işte budur :^)

Mutluluk daim kalmalı.o sıkıntılar sadece tatmin edemeyebilir bizi.Mutluluktan bişeyler çalmasına izin vermemeliyiz (:

Tebrik ederim sizi ^^

sizdeki gelişmenin bendede kalıcı olmasını diliyorum
yavaş yavaş yaklaşıyorum biliyorum :)

mutluluklar dilerim

Ben de tebrik ederim, böylece sorunlara dışarıdan bakılmış, kendimizden uzaklaştırmış oluyoruz,
"Bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum" diyerek...

bu çok güzel bir gelişme busesu. okuken bana bile ferahlık verdi. bu forum gerçekten çok faydalı.2 ay içinde bir çok farklı konu hakkında bilgi edindim.ben de bir kaç gündür düzenli çalışmaya başladım. faydalarını göreceğime eminim,umtluyum.mutluluğunun devamı dileğiyle...actionsmile

hepimizin mutluluğu daim olsun sizlere sevgi ve pozitif enerjimi gönderiyorum kabul buyurursanız sevinirim...

Çok sevindirici gelişmeler bunlar. Tebrikler.

Sevgiyle, mutlu kalınız. actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri