sigara ve ben ayrıldık!

sweetevil

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
9 yıllık tiryakilik düzeyindeki bağımlılığım telkin ile son buldu.
sakın zor olduğuna inandırmayın kendinizi arkadaşlar, böyle inançlarınız var ise de geçmişten beri yakanızı bırakmayan... önce bu inançlarınızdan vazgeçmelisiniz, telkinler hakikaten işe yarıyor. O kadar kolay bıraktım ki ben bile şaşırıyıorum, tanıyanlar zaten şok geçirdi :)

klişe belki ama hakikaten berbat kokuyormuş!! :)

küçük bir ayrıntı yazmayı unutmuşum; 3 ayı geçti bırakalı...

Tebrik ederiiimmm... 956k

Sigarasız yaşama hoşgeldiniz o halde... Eminim aldığınız her nefesin tazeliğini daha net hissediyorsunuz artık. k8908

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile

9 yıllık tiryakilik düzeyindeki bağımlılığım telkin ile son buldu.
sakın zor olduğuna inandırmayın kendinizi arkadaşlar, böyle inançlarınız var ise de geçmişten beri yakanızı bırakmayan... önce bu inançlarınızdan vazgeçmelisiniz, telkinler hakikaten işe yarıyor. O kadar kolay bıraktım ki ben bile şaşırıyıorum, tanıyanlar zaten şok geçirdi :)

klişe belki ama hakikaten berbat kokuyormuş!! :)

Bu bir ömür boyu kutlayabileceğiniz bi ayrılık :)
Tebrikler

evet bu denli bağımlı olup da ayrılmak, üzerine de kutlama yapmak çok keyifli :)

bu paylaşamınız kimbilir kimler için umut kaynağı olmuştur bir bilsenizz..iyiki bırakmışsınızz..iyiki varsınızz...iyiki bizimle paylaşmışsınız..

Harikasınız çok tebrik ediyorum ve hemen sigara birakma madalyanizi ekliyorum profilinize :)

madalyayı almak için en az ne kadar içmememk gerekiyor :))

ben dün gece 23.58 'de hayatımın son sigarasını içtim, banada var mı madalya :)) yoksa bekleyecekmiyim biraz.... :))

şaka bi tarafa evet telkinin etkisi var.. tamam daha ilk günüm ama 10 senelik bağımlıyım ve bu cesarete ilk defa sahibim.. daha önceleride bırakma teşebbüslerim olmustu ama 'yok birden bırakılmaz, yok azaltmam lazım, yanımda biri içerken ben nasıl bırakayım'' diye bahaneler sunuyordum... bugün son sigaram dedim ve saatt 00:00 olmadan bıraktım.. paketin bitmesini bile beklemedim.. normal sartlarda bu saate kadar yaklasık yarm paket içecektim.. hiç aklıma gelmiyor diyemem ama çok da zorlanmıyorum... tabi fonda doğa sesleri telkini var iş yerinde ney dinleyemiyorum uykum geliyor :)

Öncelikle tebrik ederim :) 21 günün sonunda hala içmiyorsanız madalyanızı alabilirsiniz. Başarılar :)

5. gün bugün... :)
gerçi gün saymama gerek yok. ben içmiyorum artık. hiç canım çekmiyor zaten, herhangi bir boşluk da hisetmiyorum.. sigarayla bağımı kopardım...
darısı kurtulmak isteyenlerin başına :)

cok sevındım genetıkmucıze. bende bırakmak ıstıyorum ama nedense ıcımden bır ses bırakmamı engellıyor sankı hayatımda hersey onun(sigaranin) uzerıne ınsa edılmıs havası yaratıyor ıcımde nedense. onsuz hıcbırseyden zevk alamam gıbıme gelıyo yada ağla2 telkını dınlemeye basladım ınsallah faydası olurda senın gıbı bende kolay bırakırım

cok sevındım genetıkmucıze. bende bırakmak ıstıyorum ama nedense ıcımden bır ses bırakmamı engellıyor sankı hayatımda hersey onun(sigaranin) uzerıne ınsa edılmıs havası yaratıyor ıcımde nedense. onsuz hıcbırseyden zevk alamam gıbıme gelıyo yada ağla2 telkını dınlemeye basladım ınsallah faydası olurda senın gıbı bende kolay bırakırım
ben telkinlerden önce cesaret edemiyordum tamamen bırakmaya.. bi kaç kere azaltarak bırakmaya çalıştım olmadı... yılbaşında başladım ben telkinleri dinlemeye.. sigaradan kurtulma telkinini 12 gündür dinliyorum ve sigara içilen bi evdeyim... yani bana her şey onu hatırlatıyor :)
arada içsem mi bi tane diyorum ama sonra herseyin bi taneyle başladığı geliyo aklıma....
sigarayla ayrıldık...
sende gayet kolay ayrılabilirsin...

darısı tüm bırakamayanların başına

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri