Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu

Kuş sesleri falan çok güzel olmuş yaa, çok teşekkürler. Baharın bu ilk günlerinde çok iyi geldi bu tender45

mlk34

teşekkürler ben sigarayı bıraktım 10 gün oldu.Ne yazıkki halen çok zorlanıyorum umarıö faydası olur.

gerçekten çok iyi olmuş.sigara birakma doğa için teşekkürler.

Selam formunuzun yeni üyesiyim ve sigarayı bırakmak isteyipte kendi irademle bunu başaramamış birisi olarak sizin yardımlarınızla bunu başarmayı umuyorum. Doğa su ve kuş sesleri hariç sigara bırakmakla ilgili diğer iki telkini indirebildim ve dinlemeye başladım ancak doğa, su ve kuş seslerini indiremedim, sanırım bu mp3'ü indirdiğimiz linkte bir sorun var, farklı bilgisayarlardan dememe rağmen ulaşıp indiremedim, dosya site üzerinde adresli, diğer bir file host sitesine upload edilmiş bir link te göremedim, dosyaya ulaşabileceğim bir link verebilirmisiniz ? teşekkür ederim.

seawolf71 ' Alıntı:
Selam formunuzun yeni üyesiyim ve sigarayı bırakmak isteyipte kendi irademle bunu başaramamış birisi olarak sizin yardımlarınızla bunu başarmayı umuyorum. Doğa su ve kuş sesleri hariç sigara bırakmakla ilgili diğer iki telkini indirebildim ve dinlemeye başladım ancak doğa, su ve kuş seslerini indiremedim, sanırım bu mp3'ü indirdiğimiz linkte bir sorun var, farklı bilgisayarlardan dememe rağmen ulaşıp indiremedim, dosya site üzerinde adresli, diğer bir file host sitesine upload edilmiş bir link te göremedim, dosyaya ulaşabileceğim bir link verebilirmisiniz ? teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz..
Link güncellenmiştir..Sigarayi biraktiktan sonra 21 gün içmeyenlere forumda kutlama partisi yapiyoruz.Haberlerinizi bekliyoruz.

İlginiz için çok teşekkür ederim. Mesajı attıktan 10 dakika sonra link'i yenilediğiniz için çok sağolun derhal indiriyorum. Umarım faydasını göreceğim bırakmayı başarırsam size bilgi vereceğimden şüpheniz olmasın saygılarımla iyi çalışmalar dilerim.

Sitenizi şans eseri gördüm. Yaklaşık 20 dakikadır geziyorum ve hala şoktayım. Bugüne kadar bu tür bir site hiç görmemiştim. Tebrik ediyorum sizi. Başarılarınızın devamını diliyorum. 25889

Bu arada ufak bir not, yarından itibaren sigarayı bırakma çalışmalarına başlayacağım. Bakalım faydası olucakmı ::)

slipknot ' Alıntı:
Sitenizi şans eseri gördüm. Yaklaşık 20 dakikadır geziyorum ve hala şoktayım. Bugüne kadar bu tür bir site hiç görmemiştim. Tebrik ediyorum sizi. Başarılarınızın devamını diliyorum. 25889

Bu arada ufak bir not, yarından itibaren sigarayı bırakma çalışmalarına başlayacağım. Bakalım faydası olucakmı ::)

WELCOME.gif
..teşekkür ederiz... ttli3

ewet ewet sitemiz gerçektende eşsiz.. blissy burada ilginizi çekicek bir çok konu hakkında bilgi bulabilirsiniz...

sıgara konusunda bizde sizi tebrik ediyoruz...başlamak başarmanın yarısıdır..sevgiler... hismiley

sn suzzy,
ben sigara içmiyorum ama bu su sesiniyle kuş sesi mükemmel bi ikili olmuşlar...
ego suçluluk telkinlerini _düzenli olarak dinlemeye_ dün başladım... bu telkini de listeme ekleyip dinlememin bi sakıncası olabilir mi?

merhabalar meryemi..

eğer sigara kullanmıyorsanız dinlemenize gerek yok.. çünkü bilinçaltınızı sigara ile meşgul etmenize gerek yok ..

onun yerine size yararı olduğuna inandığınız başka bir telkini ilave edebilirsiniz mesela ertelemeyi bırak gibi..

telkinlerde tekrar önemli olduğu için sorununuzun olmadığı bir telkini listeye alarak zamanı bölmüş olursunuz..

sevgiler.. hismiley

teşekkür ederim,

kuş seslerini ve su sesini normalde de çok severdim ikisinin birlikte çok güzel olabileceğini düşünüp, listeme eklemiş, dinlemeye başlamıştım bile... ama tavsiyenize uyacak, başka bir telkinle devam edeceğim...

saygılar... ttli3 hismiley

pc05merhaba benim sorum şöyle bende sigarayı bırakmak istiyorum ve telkinlerini indirdim avaba başka mp3 indirmeme gerek varmı yoksa bunları dinlemem yeterlimi teşekkürler

merhabalar bugdaysarisi..

bir çok rahatsizlığımızın ve bağımlılıklarımızın temelinde;
gereksiz suçluluk duygularımızın..
kendimize yeterince güvenmememizin ve
pozitif egomuzun yeterince gelişmemiş olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyoruz..

bunun içinde rehber bölümde ilk öncelikle ego + suçluluk ile başlanarak
kendine güvenle devam edilmesi başlıca önerimiz..

ertelemeyi bırak telkini ise diğer telkinleri tamamlayıcı ve eyleme geçirici olduğu için ilk günlerden itibaren dinlenebilir..

bu şekilde dinlemeye başladığınızda; sorunlarınıza temelden çözüm üretebilir ve
içinizdeki potansiyel isteklerinizi harekete geçirerek sigara bağımlılığınızdan kurtulabilirsiniz..

ama bazı üyelerimiz tek hedefi olan sigaradan kurtulma telkininide dinleyerek gayet başarılı sonuçlar almışlardır..

uygulamadaki kararı size bırakıyoruz..

sağlıcakla..
sevgiler.. hismiley

Keşke doğa sesli versiyonu olsa diyordum sigara bırakma telkininin bir de üstüne kuş sesleri süper olmuş.. Teşekkürler.. s456

Malum, yasaklar tüm yurdu sarmadan bırakma çalışmalarını hızlandırmak lazım. t678

merhaba hemen yazıyorum nasıl oldu anlamadım ama midem yanmaya başladı

linkte problem var heralde indiremediğim ilk link oldu. yenilerseniz sevinirim. bu arada teşekkürler

Sitenizi ne yazık ki yeni keşfettim..Harika..Emeği geçen herkese teşekkürler..

arap3122 ' Alıntı:
linkte problem var heralde indiremediğim ilk link oldu. yenilerseniz sevinirim. bu arada teşekkürler

hayatimdegisti ' Alıntı:
Sigara Bırakma Telkinini Doga Su ve Kus sesleri eşliğinde dinlemek için link üzerine gelip sağa tıklayıp hedefi farklı kaydet yapınız.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/sigara birak doga versiyonu hayatimdegisti.com.mp3

linkte herhangibir problem yok. problem olarak gördüğünüz nedir?

bende eşime dinletmeyi düşünüyorum umarım bırakır
ne dinlediğini bilmese genede bırakır mı?

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri