sictirtma lamasina - 2

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* gündüzleri avukat olarak topluma hizmet, geceleri ise sözlükte efsanevi bir lama olarak bulunan süper kahraman.

* beni gülmekten öldüren ve kahkahalara dönen internet cafe ahalisine rezil eden yazar. *

hakkatten de neden acaba bu nicki almış, merak ederim.

yıllar sonra gelen edit : en komik nickler sıralamasında orhanbencegay ile bu nick ilk sırada.

* nickini ilk gördüğümde nesine? "sıçtırtma-lamasına" diye düşünüp anlam veremediğim, nickinin hikayesini duyduğumda "evet, hoş, gayet mantıklıymış" dediğim, alfabesinde 28 harf olduğunu iddia eden

* eylenceli * yazar.

* cumhuriyet fedaisi...

* imla hatalı başlıkları, ona özel mesaj attıktan 2 saniye sonra düzelten yazar. şimdiye kadar girdiği entryler hakkında yorum yapmak ise ayıp olur.

* tespit babasi..

yürüyen eglenirken ögretme makinasi, ya da egletirken ögretme..

* -iyi- yazar.. saygılarımla..

* özleten yazar. *

* yoğun iş temposu nedeniyle sözlükten ayrı gayrı düşse de, üç bini aşkın entrysiyle bi yerden çıkıp tebessüm ettiren kahraman, biricik lama.

* SÖZLÜĞÜN HUKUK SORUMLUSU. UZUN ZAMANDIR BEYANLARINI GÖREMEDiĞiM YAZAR.

* uzun zamandır gözlerimi yollara akıtan, entry ve başlıkları ile sözlüğün en pekiyilik yazarlarından, yaratıcılık, zeka ve kalitenin birleşimi şahsiyettir. ayrıca pek de güzel tükürür. *

* bir bayram günü* sözlüğe ara verdiği gibi bir diğer bayram günü* geri dönmesini umut ettiğimiz ve bize bayram sevinci yaşatmasını dilediğimiz pek kıymetli yazar. *

* 20 günlük molanın ardından bugün işbaşı yapmış yazardır. *

* Aykırı,anarşist ve nikine en çok güldüğüm sözlük yazarı... Türkiyemiz bu gibi gençlerin omurları üzerinde yükselecekkkk!

* "bir kedi gördüm sanki" nidalarıyla az önce entryini okuduğum, "abi sen neredesin ya" diye kendisini sorduğum, özlenen, gelir gelmez formunda olduğunu gözlemlediğim yazar.

* nickini her gördüğümde beni yaran yazar.lamalardan neden nefret eder acaba merak ettim de.

* sözlüğe geldiğimde ilk dikkatimi çeken nick, hikayesini okuyunca da epey eğlenmiştim. kendisini görememekteyim son zamanlarda. daha sık buralarda olsa ne iyi olur deyip gözlerimin aradığı yazar.

* bana bir sen tükürdün, sen de yanlış tükürdün, balgam attın ... *

* o güzel başlıklarıyla entryleriyle tekrar eski günlerine dönmesi beklenen yazar..

* repeat after me başlıklı entry nin bannerinda bulunan beni öldüren, hala nefes almakta zorluk çekmeme neden olan yazar.****

* sozluge geldigimden beri dikkatle okudugum yazar.nicki de ilginctir.sozlugun en populer yazarlarindan.

* -bi hatun gelmiş seni soruyor

--kim gelmiş sabah sabah yaa

-adriana lima abi

--sictirtma lamasina mamasına

-lima abi bu

--her ne naneyse, yok de, cumaya gitti gelmicek de.

-abi bugün salı !!!

* nicki hoşuma giden uuserlerden biri. okunuşu bir hoş oluyor.*

* zamanında sağlam tematik yapmış yazar. çok sık karşıma çıkmakta.

* entry girerken 20 saniye kuralinin bu adama islemedigini saniyorum.

$ike var..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri