Sharon Stonenin Güzellik Sirlari

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Sinemanın olgun güzeli Sharon stone güzellik sırlarını anlattı

Ve şöyle devam etti temel içgüdü filmindeki 32 lik güzel olmadığımı farkındayım dedi

50 yaşından sonra daha az makyaj yapıp, daha çok mücevher takmaya karar verdim. Yeni yüzümle yüzleştim.

Dün 50 yaşına basan, 10 Mart 1958 doğumlu Hollywood starı Sharon Stone, seksi ve sağlıklı görüntüsünün sırlarını anlattı. Anne ve babasının güzel insanlar olduğunu belirten Stone, 'Şimdiki görüntümde genlerimin iyi olması çok etkili.

Ayrıca sigara içmem, alkol ve kahveyi de çok nadir kullanırım dedi. Sharon Stone; yaşlılık ve estetik üzerine görüşlerini anlatırken, Harpers Bazaar dergisinden Alexander Parnass'a güzellik sırlarını verdi.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri