sevval sam - 4

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* gül güzeli adlı şarkının sözlerini nasıl bir ruh halinde yazdığını merak ettirendir. bu kadarmı güzel anlatılır be kadın denmesi uygundur.

* afrodit'in günümüz türkiye'sinde vücut bulduğu varlıktır. annesine bak kızını al sözünü validesi hanımefendiyle birlikte kanıtlayan isimdir.

* karadeniz adlı yeni albümü piyasaya çıkmıştır, hoş bir albüm olmuş ama mükemmel değil .

* tophaneden galatasaraya doğru çıkarken önümüzde duran taksiye yaratıcı cümleler kurarken. bizi o kötü cümleleri kurmamızdan alıkoyan hayata bağlayan arkadakilere ne kornaya basıyorsunuz lan .....ler dememize sebep olan bir çift gözün sahibi üstün insan.

* herkesin beklediği karadeniz türkülerinden oluşan albümünü piyasa çıkaran,belki de karadeniz'i ona ,bize sevdiren kazim koyuncu 'ya ithaf eden güzel sesli insan.

albümde kemal sahir gurel, fuat saka, sunay ozgur, cengiz onural, aytekin atas gibi usta düzenlemecilerin yorumları Şevval Sam'a eşlik ediyor.bazı şarkılar eksik olsa da * yine de güzel olmuş.albüm aynı karadeniz gibi bir dalgalı bir sakin,bir hüzünlü,bir neşeli.

albümde yer alan parçalar ise

1-Hey Gidi Karadeniz

2-Ander Sevdaluk

3-Bu Dünya Bir Pencere

4-Sirlarumi Söyledüm

5-Dertliyim Kederliyim

6-Çay Elinden Öteye

7-Ahmedum

8--Potpori

9-Alim

10-Trabzon

11-Karardi Karadeniz

12-Giresun Kayıkları

13-Oy Benim Sevdiceğim

14-Ben Seni Sevdugumi

15-Gelevare Deresi

17-O Vay Beni Ağlarum

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri