... seviyorum çünkü ...

sweeet

Administrator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
12
www.yeniresim.net_-_kalp_resimleri39.jpg

Onu seviyorum çünkü onu sevmeyi ben seçtim ve o da beni sevmeyi seçtiği için mutluyuz.

Peki ya sizin sevdikleriniz veya sevdiğiniz her hangi bir şey? Siz nasıl nedenler buluyorsunuz kendinize. Burada paylaşalım istedim bugüne yakışır bir başlık oldu bence
.

Yavrularım en sevdiklerim. Bir nedeni yok onlar benim yavrularım oldukları için seviyorum onları. Ve bu kadar harika insanlar oldukları için. Bana sırdaş, arkadaş, yoldaş ve daha bir çok şey oldukları için. Ve hayatımda oldukları için müteşekkirim Allaha

Ailemi seviyorum çünkü bu koşulsuz bir sevgi ve bana ne yaparlarsa ya da ne söylerlerse söylesinler (benim onaylamadığım veya istemediğim tabi ki) onların da beni aynı şekilde koşulsuz sevdiğini biliyorum.

Onu çok seviyorum çünkü deminden beri yazıp yazıp sildiğim halde nedenini bi türlü açıklayamıyorum :) Seviyorum çünkü o yanımdayken yaşadığımı hissediyorum, yanımda değilken çok özlüyorum. Ah ah :)

eğer sözlükten tek bir sözcük seçmek zorunda kalsaydım
kuşkusuz bu söz SEVGİ olacaktı
dünya yüzünde SEVGİ olmasa
sanırım onu ben bulacaktım..

Seviyorum..
Neyi ya da kimi olduğu önemli değil, yüreğimi vermeden yüreğime alarak, yüreğimi açarak seviyorum..
Seviyorum..çünkü.çünkü ye gereksinim duymadan seviyorum.
Seviyorum..çünkü sevmesem içimdeki sevgi öksüz kalacak.
Seviyorum..yaşamı anlamlandırmak indeğil, yaşamın anlamı olduğu için seviyorum..
Seviyorum..çünkü ancak sevdiğim kadar yaşayabiliyor.. ve ancak severek kendimi gerçekleştiriyorum.
Seviyorum.. severek özgürleşiyorum..

Bu başlığı açarken çünkü sevgilerini bulmamızı istemedin aslında amacım kendimize neyi nedne sevdiğimizi sorgulatmaktı.

Kendimi seviyorum çünkü her insan kadar değerli olduğumu biliyorum.
İnsanları seviyorum çünkü her insan değerli ve özeldir.

Ey aşk! Seni senelerce yaban ellerde, hoyrat dillerde aradım. Oysa bendeymişsin bilememişim. Oyalanmışım. Kalakalmışım.
Hz Şems

İstanbul'u seviyorum çünkü başka İstanbul yok.
İstanbul'u seviyorum çünkü bu şehirde doğdum, büyüdüm.
İstanbul'u seviyorum çünkü bu şehirde aşka düştüm ve inandım.
İstanbul'u seviyorum çünkü İstanbul AŞK'tır.
İstanbul'u seviyorum çünkü sevdiğim çok şey var içinde.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri