sevimli ağla ikonumuz çalışmıyor !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan awayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

awayy

Guest
Hani şu elinde pembe bi mendil ağlayıp duran duygusal bi smiley'miz var ya??
Onu bikaç gündür kullanamıyorum ben..
Pek de bi tatlıydı o niye çalışmıyor o acaba?? 4897

Ynt: sevimli ağla ikonumuz çalışmıyor !!

Demek ki ağlamamızı istemiyor awayy,sen de gülen smileyi kullan... smiliyface

Böylece seni güldüren paylaşımlarda bulunmuş olursun...

Bol gülücüklü günler... kiss3

ağla deneme bir ki..

Hmmm.. Sizde çalışması çok ilginç.. O ikondan başka her ikon çalışıyor bende anlamadım dusun
Hay Allah çok sempatik buluyordum ben onu.. Kullana kullana bozdum mu ne?? rt67
Yeni bir hayatın dediği gibi onu kullanmamı bilgisayar bile istemiyor demek ki. Peki öyle olsun ttli3

sizde sadece o ikon öyle ama bende yazı panelinde hiç bir ikon yok?

ayrıca yazı stili ,boyutu gibi ayarlamalarda yok...bana da yardımcı olurmusunuz acaba??

sizde sadece o ikon öyle ama bende yazı panelinde hiç bir ikon yok?

ayrıca yazı stili ,boyutu gibi ayarlamalarda yok...bana da yardımcı olurmusunuz acaba??

Aynen... nasıl aktive edebiliriz???

evet teşekkürler...956k
ikonlarıma kavuştumsuper

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri