Sessiz telkin

MaxWawe

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar ben telkinlerin sessiz versiyonlarını arıyorum. Henüz sonuca ulaşabilmiş değilim. Bir ara görmüştüm bir telkinde sessiz versiyonunu fakat şimdi bulamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

(Sessiz derken yani başka bir sesle süslenmemiş.)

İyi günler...

sessiz telkin mümkün mü, MaxWawe arkadaş da sormuş. şimdi mutluluk telkini var mesela onun önünde bir müzik yok su sesi felan da yok, sadece beyaz ses denilen bir cızırtı gibi bi ses. diğer telkinlerin de böyle hazırlanabilmesi mümkün mü? çünkü telkinli müzikleri dinlemek istemeyip de dalga geçip de aslında çok da ihtiyacı olan kişiler üzerinde çaktırmadan uygulamak istiyorum da. y789girlhahaguitarsevincli

Böyle bir şey olamaz. Sebebine gelince subliminal telkin demek telkinin bir başka objenin içine gizlenmesi demektir. Dolayısıyla işitsel olarak hazırlanan bir subliminal telkin mutlaka bir sesin altına gizlenir.

Sevgiler. actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri