Sesli Mesaj Uyarısı

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Forumda özel mesaj aldığınızda sesli olarak uyarı mesajı duyacaksınız "Mesajınız Var" diye... clapping
Bu özellikte bugun eklenmiştir. djj

Ynt: Sesli Mesaj Uyarısı

aa çok merak ettim biri bana özel meaj atsın acilllll pc05

bizim forum harika olduuu .... sevincli sağolun atakan beyyy 25889

teşekkürler atakan bu en çok benim işime yarıyacak sitede sazanvari gezerken mesajlarımı hep geç görüyorum

**shamanic** ' Alıntı:
aa çok merak ettim biri bana özel meaj atsın acilllll pc05

bizim forum harika olduuu .... sevincli sağolun atakan beyyy 25889
hayalayaz ' Alıntı:
teşekkürler atakan bu en çok benim işime yarıyacak sitede sazanvari gezerken mesajlarımı hep geç görüyorum

Rica ederim..Bu arada gönüllü olan varsa Mesajiniz Var diye sesini kaydedip göndersin.Onun sesi ile haberdar olalim.
Şimdilik benim sesimle haberdar olacaksiniz mesajlarınızdan :)

Biz sesli mesajı shamanic le denedik çok güzel olmuş atakan bey.. hpm2

Bu eklentini çalişmasi için tarayıcınızın explorer olması gerekiyor.Ayrica yukarida pencereyi açmaya izin vermiyorsa güvenlik ayarlarindan sadece bu site için açık yapınız.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri