skorpy ' Alıntı:osmanlı zamanında sıkıntıları olan insanları deniz kenarında tedavi ederlermiş ve sürekli işle uğraştırırlarmış
bence ruhu dinlendiren en güzel ses su sesidir dünyanın büyük bölümü sularla kaplıdır vardır bununda bir hikmeti
yakamoz ' Alıntı:Bence dinlediğimiz telkinli müziklerde bizi yoran müzik türü değil, bilinçaltımızın verilen telkine gösterdiği bir tepki.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
