sesiz 4ay

flzoztrk0808

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
eşimi hastalandıktan sonra hayatım değişti hergüne umutla başladım heryeni tedaviye umutla sarıldık ama olmadı eşim azmine veyaşama isteğine rağmen yenildi beraber yenildik aslında çünki onu hiç yalnız bırakmadım güvenemedim kimselere sanki yanında olmazzsam birşeyler ters giderse ya iyileşme inancını kaybederse diye çok korktum. ne çareki kanser denen illet ona ancak 3 sene vermişti acı yorucu ağrılı 3yıl ..onunla adeta bende tükendim kimselere d ayanamıyorum artık herrşey anlamını yitirdi onun gidişiyle her yerde onun kokusu hatırsı .sevdiğim nerdesin daha yaşanacak onca şey varken ......... y789

Ynt: sesiz 4ay

başın sağolsun inşallah yaşama sevincine tekrar kavuşursun...

Başınız sağolsun sad456

basinizi sagolsun, Allah esinize rahmet etsin.. rabbim sabir versin

Böyle durumlarda ne desek ateş düştüğü yeri yakmıştır acunız taze ve belliki eşinizi çok özlüyorsunuz ancak O buradaki görevini bitirdi ve gerçek hayatına uyandı kavuşucağınız zamanı bekliyor ve bu sürede sizin güçlü ve sabırlı hemde mutlu ve huzurlu olmanızı istiyor siz olsanız sizde bunu isterdiniz düşündümde birbirinin kıymetini bilmeyen ne çok çift var yada sevgiyi ve aşkı yakalayamayan sanırım siz yakalamışsınız yakalamışsınız diyorum çünki herşey bitmiş değil umarım Yaradan size cennetinden güzel bir yer ayırtmış olsun o sizin zaten yanınızda unutmayın .

başınız sağolsun. Allah dayanma ve devam edebilme gücü versin....

kolaymı...bir ömür geçirdiğimiz..

acısıyla tatlısıyla....öfkesiyle sevinciyle iyi günde kötü günde diyerek söz verdiğimiz eşimizden sevgilimizden hayat arkadaşımızdan bir anda ayrılmak....kolaymı.... sadanim

hayır eminim çok zordur....acınız büyük... emb23

başınız sağolsun.... sad456

Sözcüklerin anlamını yitirdiği yerdesiniz şimdi biliyorum.Sizi çok iyi anlıyorum Tanrı sabır ve güç versin .Sizin gibi bi eşe sahip olduğu için umarım çok mutludur.Sevgiyle kalın

başınız sağolsun... Her şeyin hayırlısı..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri