Senden Başka 12. Bölüm

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Elif annesinin ölümünden Orhan'ı sorumlu tutmaktadır. Anne acısı yetmezmiş gibi yeğeni de kaybolmuştur. Ne olursa olsun Ezgi'yi bulmak zorundadır.******Salim karıştığı pis işler yüzünden kızının kaçırıldığını öğrenmiştir. Tehdit edildiği için bir şekilde Elif'i ve Emel'i ikna edip polisi saf dışı bırakmalıdır. Çaresiz Orhan'dan yardım ister.. Orhan Ezgi'nin kurtarılması için harekete geçer..Orhan, Elif'e yaşattıkları için vicdan azabı çekmektedir. Sevgi'nin ölümü onu da perişan etmiştir. Rüya'nın gebeliğinde problemler yaşanmaya başlar. Yaptığı anlaşma fes edilen Ömer iflasın eşiğine gelmiştir.. ******Tek çaresi büyümekte olan Holdingle birleşmektir. Birleşme için hazırlıklar yapılır... Orhan; Rüya, Ömer, Elif ve işten çıkarılan işçilere yardım için çabalamaktadır.Elif'in yaptığı iş başvurusu kabul edilir... İşe alınır... Hayatın ona dayattıklarını değil, kendi istediklerine yaşamaya karar vermiştir... Tek amacı başarılı olmaktır.Emel ve Salim, Ekrem'lerin evinde işe girer... Ekrem tüm aileyi müştemilata taşıtmak istemektedir. İsteği olur... Hayriye dahil herkes artık müştemilatta yaşayacaktır. Hayriye kendini fazlalık gibi hissetmektedir... Emel çalıştığı için çocuklara bakarak ona yardımcı olmak ister****** ama başaramaz... Başka bir iş bulmalıdır. Bir catering firmasına iş başvurusunda bulunur.****** Yemek yapmaya bile razıdır... Murat Burçin'le bir ilişki yaşamaya başlar. Ama kızın zenginliği yavaş yavaş rahatsız etmeye başlar..****** ******

Kaynak: Atv

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri