- Reaksiyon puanı
- 1
- Web sitesi
- www.lahuti.com-www.gnoxis.com-www.psisik.com
Bugün 5. günüm. Suçluluk telkininden dolayı herhalde tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum bugünlerde. Ama iyi oluyor sonuçta bilinçaltının kusması lazım . Bizim sınavın cevap anahtarını ösym dün açıkladı hatırladığım kadarıyla baktım pek iç açıcı gözükmüyor ne yazık ki artık sınavın açıklanmasını bekliyecem. Üzüldüğüm nokta gerçekten çalışmış olup normalde yapabildiğim neti çıkaramadığım oldu bu da heyecandan oldu. Çok büyük ihtimalle seneye kaldım dediğim tek üzüldüğüm nokta yapabilecek durumdayken yapamamış olmak. Ama bir yandan da tuhaf olsada sevindim çünkü sanki hazır değilmişim gibi hissediyorum. Tamam her şey iyiye gidiyor , hala da üniversiteyi kazanmak istiyorum ama kişiliğimiz hemen değişmiyor bu sene gidersem zorlanacakmış gibi hissediyorum. Önce bazı şeyleri öğrenmem ve aşmam lazım . Kaderci bir insan olmasam da hayırlı hayırsız olayına inanıyorum. Belki de benim için hayırlısı bu değil. Belki bu sene kazanırsam kötü olacak. Dediğim gibi önce bazı şeyleri aşmam lazım . Hayatta hiç olmadığım kadar huzurlu ve güçlü hissediyorum.
Hayırlısı.actionsmile
Hayırlısı.actionsmile