- Reaksiyon puanı
- 0
* galatasaraylı olduğunu hiç çekinmeden belli edebilen cesur bi kişiliktir.
* nerede gezindiğini merak ettiğim yazar.
* sufer bi insanmış.ben bugün bunu gördüm.
* espriden anlayan bir yazar olduğunu an itibari öğrendiğim yazar.
* özel mesajlarını cevaplamayan yazar.meşgul kişilik.budweisersever.
* hassas bir yapısı olduğunu düşündüğüm, uludağ sözlüğün dikkat çeken yazarlarından.
* azıcık bi muhalefet gördüğünde ortalığı birbirine katan hakkını sonuna kadar arayan almadan bırakmayan yazar.
* senarist kardesim. hayalgucu kuvvetli.
* Top tesbiti konusunda çok başarılı olan yazar.
* evet buradan açıklıyorum. o bir adnan aybabasever.di mi güntekin?
* çelişkiler insani ilk izlenimini veren yazar.
* sağlam yazılar yazan sağlam yazar...
* bowling hastalıgı mı var? kapısalım mı diye rekabete davet edilesi yazar. zaten sozlukte kapışıyoruz...
* kalitelı yazar...
* uludag roman yazarıdır aynı zamanda.
* sözlüğün kaybetmemesi gereken yazarlarından diye düşünüyorum...
* sözlüğün güzel iş çıkaranlarındandır ayrıca:adam gibi yazarlar
* harbi yazar.
* hakkında bu kadar entry girilince ne yazdıgı merak edilen , tarafimdan entrylerine rastlanilamayan buna binaen ayrı dunyaların insanı oldugu anlasilan ulser
* yaptığım yanlışlığı kibarca düzelten sonra ukalalık yaptıysam özür dilerim diyen adam gibi yazar takip ediyorum kendisini
* zeki kişi etrafında olanların farkında...
* Sözlüğe üye olmadan önce bile entrylerini büyük bir hayranlıkla okuduğum düşünceleri ve fikirlerini açıkca savunabilen büyük yazar.
* 10 senedir arkadaşımdır ve aynı zamanda tanıdığım en yaratıcı ve en espritüel insandır..
* dikkatimi çeken yazıların sahibi hakımda güzel sözler söylemiş olan övgüye değer yazar
* sözlüğü ayakta tutmaya çalışan, okunası yazılar yazan yazar, kardeşim. onun gibi olanların artmasıyla sözlüğün kalitesinin yükselmesi arasında doğru orantı olan yazardır ayrıyetten..
* nerede gezindiğini merak ettiğim yazar.
* sufer bi insanmış.ben bugün bunu gördüm.
* espriden anlayan bir yazar olduğunu an itibari öğrendiğim yazar.
* özel mesajlarını cevaplamayan yazar.meşgul kişilik.budweisersever.
* hassas bir yapısı olduğunu düşündüğüm, uludağ sözlüğün dikkat çeken yazarlarından.
* azıcık bi muhalefet gördüğünde ortalığı birbirine katan hakkını sonuna kadar arayan almadan bırakmayan yazar.
* senarist kardesim. hayalgucu kuvvetli.
* Top tesbiti konusunda çok başarılı olan yazar.
* evet buradan açıklıyorum. o bir adnan aybabasever.di mi güntekin?
* çelişkiler insani ilk izlenimini veren yazar.
* sağlam yazılar yazan sağlam yazar...
* bowling hastalıgı mı var? kapısalım mı diye rekabete davet edilesi yazar. zaten sozlukte kapışıyoruz...
* kalitelı yazar...
* uludag roman yazarıdır aynı zamanda.
* sözlüğün kaybetmemesi gereken yazarlarından diye düşünüyorum...
* sözlüğün güzel iş çıkaranlarındandır ayrıca:adam gibi yazarlar
* harbi yazar.
* hakkında bu kadar entry girilince ne yazdıgı merak edilen , tarafimdan entrylerine rastlanilamayan buna binaen ayrı dunyaların insanı oldugu anlasilan ulser
* yaptığım yanlışlığı kibarca düzelten sonra ukalalık yaptıysam özür dilerim diyen adam gibi yazar takip ediyorum kendisini
* zeki kişi etrafında olanların farkında...
* Sözlüğe üye olmadan önce bile entrylerini büyük bir hayranlıkla okuduğum düşünceleri ve fikirlerini açıkca savunabilen büyük yazar.
* 10 senedir arkadaşımdır ve aynı zamanda tanıdığım en yaratıcı ve en espritüel insandır..
* dikkatimi çeken yazıların sahibi hakımda güzel sözler söylemiş olan övgüye değer yazar
* sözlüğü ayakta tutmaya çalışan, okunası yazılar yazan yazar, kardeşim. onun gibi olanların artmasıyla sözlüğün kalitesinin yükselmesi arasında doğru orantı olan yazardır ayrıyetten..