selammmm

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

sevda23

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
idea3 bi fikrim warrr neden tanısmıyoruz :) ben sevda psıkolojısını kendı kendıne duzeltmeye calısan bı kısı olaraktan google ararıslarım sonucunda bu sıteyı buldum bıraz goz gezdırdıkten sonra uye olmaya karar verdım. umarım yardımcı olursunuz..sevgıler hismiley hismiley

Ynt: selammmm

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

merhaba sevda
hoşgeldin yanımıza vien1
mutlu paylaşımlar hismiley

Hoşgeldin gör bak sana çok yararı olacak burası harika cilgin897

sevgili sevda vien1

hoşgeldiniz sn sevda23.
umduğundan fazlasını bulacağına emin olabilirsin. smiliyface
redflowers arkadaşımızın dediği gibi önce linklerden kendi tarzına uygun müzik grubundan telkinleri indirip, dinlemeye başla super
daha sonra kendine bir günlük aç.. sapkal89
mutluluklarını bizlerde büyütelim... sapkal89
değişimleri bizle paylaşmak adına... sapkal89
ne dersin iyi olmaz mı? sapkal89

sağlıcakla ve ışıkla. super smiliyface

mlk34 hepinize tesekkur ederım ılgınız ıcın yanlız nasıl yuklıcem su telkınlerı anlamadım yardım edermısınız.. 88a 88a

n9598 Hemen ağlamak yok.Burada ağlayana çok kızılır.Telkinlere sağ tıkla ve farklı kaydet de.Yine olmazsa bana ulaşırsın yükleriz merak etme olur mu.Gül bakalım şimdi smiliyface

ıstediğim telkıne geldım depresyon mesela sağ tıkla kaydet yaptım word sayfası oldu sayılar cıkıyo anlamaıdm yaneeee

Telkinlere gel ve hangisini istiyorsan tıkla.Tıkladığın telkinin açılan sayfasında alt alta versiyonlar çıkıcak.Depresyonda mesela:
SAnat müziği,
Doğa,
Ney versiyonu v.s. var.Bunlardan hangisini istiyorsan tıkla ilk sayfaya.İlk sayfada Atakan Bey'in verdiği rapıd li dosyalar var onlara tıkla.Ve bu şekilde yükle.

yu89 doğa tıkladım kaydettım su sesı gelıyo bunlar mı ben bırı konusuyo sanıyodumm :(

Biri konuşuyor merak etme.Ama şimdilik net olarak duyamazsın.Bilinçaltın alıyor telkinleri.Sen dinlemeye devam et ilerleyen zamanlarda aşinalık oldukça belki sesleride duyarsın.

mlk34 hmmm buyusu ıcınde saklı yanee...osaman devam dınleyelım tesekkurler yardımınız ıcın

Sevgili Sevda

subliminal teknikle hazırlanan telkinler , bilinçaltımıza yöneliktir. bilincimiz direnç oluşturacağından dolayı, sadece müzik duyarız. sesleri duymamız gerekmiyor. volümü yükselttiğimizde bazen sesler duyabiliriz.. ama duymuşuz duymamışız bunun hiç önemi yok. bilinçaltı telkinler vasıtasıyla verilen mesajları alıyor.
iyi dinlemeler hismiley

peki bunu dınlemenın bellı saatı veya gunu var mı hergun dınlemek mı ıyı yoksa hafta da ıkı kere felan bı metodu war mı...bu pazar yanı nısanım var bu arada :) k8908 k8908

tesekkur ederımmm ınsallah .. :) ok bakıyorum tesekkurlerr

hoş geldiniz yanımıza... vien1 güzel paylaşımlar dileriz... thumbsanim

sevgiler... hismiley

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri