EbRu... ' Alıntı:Simdiye kadar rastladıgım bana en yararlı olabilecek sitelerden biri tek dilegim hayatım degisti demek ve yeni arkadaslıklar edinmek umarım ii anlasırız... kiss3
hayalayaz ' Alıntı:canım benim
yanıtla butonuna bas..mesaj yazacağın sayfa açılıyor ya..alt tarafta daha önce yazılmış olan mesajların sağ tarafında, incecik bir ALINTI EKLE yazısı var ona tıkladığın zaman alıntı yapabiliyorsun..
gelelim siteye faydalı olmak isteğine..eğer bilgilerini..deneyimlerini bizimle paylaşırsan, ve başka yerlerde bizlerede faydası olacağına inandığın konuları ÖNCE SİTEDE OLUP OLMADIĞINI KOTROL EDEREK..VE EN UYGUN YERE EKLERSEN çok seviniriz...
bigci ' Alıntı:aramıza hg din umut nese ve sevgi getirdin en guzel paylasımlar dilegimle
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.