SELAMMM !!

EbRu...

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Simdiye kadar rastladıgım bana en yararlı olabilecek sitelerden biri tek dilegim hayatım degisti demek ve yeni arkadaslıklar edinmek umarım ii anlasırız... kiss3

Ynt: SELAMMM !!

merhaba ebru

hoşgeldin yanımıza vien1

paylaşımları okuyup, sende paylaştığın sürece çok faydasını göreceksin..

sevgiler hismiley

hoşbulduk teşkürettim ttli3 elimden geldigi kadar ayak uydurmaya alışmaya çalışıcam (:

EbRu... ' Alıntı:
Simdiye kadar rastladıgım bana en yararlı olabilecek sitelerden biri tek dilegim hayatım degisti demek ve yeni arkadaslıklar edinmek umarım ii anlasırız... kiss3

hoşgeldin balım, rahmetli babcığımın bir sözü vardı..insan insanın ne etini yer nede derisini giyer aslolan br tatlı söz güzel bir bakış..saf niyet...anlaşmak için yeterli..aramıza hoşgeldin safalar getirdin..

merhabalar...hoşgeldiniz yanımıza.... vien1

bizler hep burdayız...güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz... blissy blissy

1rose31433df8.gif

hoşbuldukkkk hayalayaz ve suzzy bu arada babanız çok doğru sölemiş sakıncası yoksa senin gibi ttli3

*Bu arada ben sizlerden siteye nası yararlı olabilirm bide alıntı nası yapıoruz öğrenmek istesem
b456

canım benim

yanıtla butonuna bas..mesaj yazacağın sayfa açılıyor ya..alt tarafta daha önce yazılmış olan mesajların sağ tarafında, incecik bir ALINTI EKLE yazısı var ona tıkladığın zaman alıntı yapabiliyorsun..

gelelim siteye faydalı olmak isteğine..eğer bilgilerini..deneyimlerini bizimle paylaşırsan, ve başka yerlerde bizlerede faydası olacağına inandığın konuları ÖNCE SİTEDE OLUP OLMADIĞINI KOTROL EDEREK..VE EN UYGUN YERE EKLERSEN çok seviniriz...

hayalayaz ' Alıntı:
canım benim

yanıtla butonuna bas..mesaj yazacağın sayfa açılıyor ya..alt tarafta daha önce yazılmış olan mesajların sağ tarafında, incecik bir ALINTI EKLE yazısı var ona tıkladığın zaman alıntı yapabiliyorsun..

gelelim siteye faydalı olmak isteğine..eğer bilgilerini..deneyimlerini bizimle paylaşırsan, ve başka yerlerde bizlerede faydası olacağına inandığın konuları ÖNCE SİTEDE OLUP OLMADIĞINI KOTROL EDEREK..VE EN UYGUN YERE EKLERSEN çok seviniriz...

hmm...ben dikkat etmemiştim alt tarafa (:(: çok teşkürettim yardımların için =) ttli3

aramıza hg din umut nese ve sevgi getirdin en guzel paylasımlar dilegimle

bigci ' Alıntı:
aramıza hg din umut nese ve sevgi getirdin en guzel paylasımlar dilegimle

[size=20pt]ben getirdiysem bunları ne mutlu bana sapkal89 hoşbulduk çok teşekkürederim hepinize ttli3

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

merhabalar ebru..
Welcome_Animated7.gif

yanımıza hoşgeldin..

62hsb5jri1cz6.gif

hoşbulduk çok teşekkürederim **shamanic** ttli3

hoşbulduk çok memnun oldum pisimbat sapkal89

hoşbuldukkkkkk sah_zade.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri