Selammm Selammm Selammmm

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

nerdeyimben

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Oncelikle herkese selamlar :) ben buraya uye olmusum bi ara fakat daha sonradan hic girmemisim,kullanmadigim bir mail adresimi vermisim hatta :$ :D
iste o mail adresine girince uzun zaman sonra,burdan gelen seminer bilgilendirmelerini gordum ve aaaaa dedim boyle bir site vardi,kesfetmistim ben burayi :D girdim siteye ustte benim kendimi tanitmami isteyen bir yazi gorunce haydi dedim ve basladim bu satirlari yazmaya :D neyse fazlasiyla hayat hikayemi anlatmadan kisa keseyim,burayi onceden incelemistim fakat uygulamaya gecmemistim,uygulamaya gecmek icin geldim ve basarili da olucam,buna fazlasiyla inaniyorum :)
Hepinize her alanda bol sanslar dilerim..

teşekkürler tekrar hoşgeldin

Getirdim getirdimm bos gelirmiyimm :(
Girerken guvenlige birakmistim ordan alabilirsiniz :P

Getirdim getirdimm bos gelirmiyimm :(
Girerken guvenlige birakmistim ordan alabilirsiniz :P
Güvenlik memuru abi baklava verirdim ama tatlıyı gördüm mü dayanamıyorum demişti. Demek ki bir sebebi varmış.

Oncelikle herkese selamlar :) ben buraya uye olmusum bi ara fakat daha sonradan hic girmemisim,kullanmadigim bir mail adresimi vermisim hatta :$ :D
iste o mail adresine girince uzun zaman sonra,burdan gelen seminer bilgilendirmelerini gordum ve aaaaa dedim boyle bir site vardi,kesfetmistim ben burayi :D girdim siteye ustte benim kendimi tanitmami isteyen bir yazi gorunce haydi dedim ve basladim bu satirlari yazmaya :D neyse fazlasiyla hayat hikayemi anlatmadan kisa keseyim,burayi onceden incelemistim fakat uygulamaya gecmemistim,uygulamaya gecmek icin geldim ve basarili da olucam,buna fazlasiyla inaniyorum :)
Hepinize her alanda bol sanslar dilerim..
Hoşgeldin. Güzel paylaşımlar dilerim...actionsmile

hoş geldin, güzel paylaşımlar beklioruz actionsmile

bendende selam hoşgeldin aramıza. vien1

merhabalar hoş geldin aramıza. mutluluk içinde kal.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri