Selamlar

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

planner

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Merhaba.
İstanbul'dan Özgül ben. Osho ile ilgili bir yazı ararken keşfettim burayı. Henüz tam olarak incelemedim siteyi. Ama ilgimi çektiği için üye olmayı seçtim. Umarım karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde yararlı oluruz.

İyi günler dilerim.:)

Yanımıza hoşgeldiniz Özgül,

Keyifli vakit geçirmenizi dilerim. Sevgiyle kalın. actionsmile

Merhaba "Özgül"

Mutluluk diyarına, sevgi dünyasına hoş geldin.

Kütüphanesi geniş,fayda sağlayacak bilgilerle dolu bir yerdesin.

Keyifli vakit geçirmeni dilerim, Mutlu Paylaşımlar

Arkadaşım hoşgeldin aramıza.Huzur ve sevgiyle kal

Merhaba "Özgül"

Mutluluk diyarına, sevgi dünyasına hoş geldin.

Kütüphanesi geniş,fayda sağlayacak bilgilerle dolu bir yerdesin.

Keyifli vakit geçirmeni dilerim, Mutlu Paylaşımlar
Teşekkür ederim.:) Evet inceliyorum şu anda ve sanırım sıkça uğrayacağım bir yer olacak burası.:)
Arkadaşım hoşgeldin aramıza.Huzur ve sevgiyle kal
Hoşbulduk, siz de sevgiyle kalın.:) (Bu temenni çok güzel.:) )

aramıza hoşgeldin Planner...

harika paylaşımlara hoşgeldin 956k

Hoşgeldin kardeşim,

İyiki varsın.

Hoşgeldin aramızaaa gulensmiley
sevgiyle ve mutlulukla kal actionsmile

hosgeldin arkadasim emin ol ki pisman olmiyacaksin ve ALLAH a sukret bu siteyi kesfetigine sevgiyle kal:)

Hoşgeldin kardeşim,

İyiki varsın.
Hoşbulduk, dilekler karşılıklı.:)
Hoşgeldin aramızaaa gulensmiley
sevgiyle ve mutlulukla kal actionsmile
Hoşbulduk.:) Sizler de iyi ki varsınız.:)
hosgeldin arkadasim emin ol ki pisman olmiyacaksin ve ALLAH a sukret bu siteyi kesfetigine sevgiyle kal:)
Cumartesi keşfettim burayı ve sabah işe geldiğimde açtığım 3.site.:) İlk demiyorum yalan olmasın, diğer ikisi alışkanlık hatta bağımlılık.:)
Sevgiyle ve huzurla kalın.
Teşekkürler.actionsmile

Hoşgeldinnn..Değişim dolu günler seni bekliyor...
33215985842b88f253d786yo9.gif

Merhaba, aramıza hoş geldiniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri