Selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LioN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LioN

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Selamlar, sapkal89
Bilgisayar ve internet ile ilgili bir çok dalda bilgim var fakat son zamanlarda Social Engineer adlı bir dal üzerine merak sardım bu da beni telenikinezi vb şeyler sürükelri ve bu tür kitaplarıda oldukça sık okumaya başladım.Bi site üyeniz bu konuda böyle bir site olduğunda bahsetti ve şimdi Admin ve Yönetimden isteğim lütfen bu konuda bana oldukça yardımcı olmanız.Ha bu arada ben böyle Legal sitelere pek alışık değilimdir.
hismiley

Ynt: Selamlar

merhabalar hoşgeldiniz yanımıza lion..
welcome_signs_54.gif

legal sitelere alışkın değilim derken anlayamadım.. şaşkın illegal sitelerde mi var dusun...

siz forumumuzu anasayfadaki başlıkları takip ederek dilediğinizce karıştırın..
ilginizi çeken konularla alakalı olarak aynı konu içinde mesaj yazarak ya da ilgili bölümde yeni konu açarak
bildiklerinizi paylaşabilir merak ettiklerinizi sorabilrisiniz..

ilgilenen arkadaşlarımız mutlaka fikir alışverişinde bulunacaktır.. pc05

sevgiler.. hismiley

cat56 aslana hoş geldin der sevincli

lion hoşgeldin sefalar getirdin

sevgiyle kal sapkal89

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri