selamlar

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

kayrabek

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
aslında dışardan bakılınca hayatından çok memnun, özgüveni tam, istediği herşeyi elde edebilecek biri olarak tanınıyorum ama... geleceğim için vermem gereken çok önemli bir kararı sürekli erteliyorum korkularım ve kendime güvensizliğim yüzünden. Umarım telkinlerle cesaretimi toparlayıp ilk adımımı atabilirim çünkü bişeyler yapamazsam ileride çok pişman olacağımı biliyorum. bana şans dileyin:)

Merhabalar kayrabek;t678

Yanımıza hoşgeldiniz..vien1

Telkinlerin ve paylaşılan bilgilerin isteklerinizi tezahür ettirmenizde çok etkili olacaklarına inanıyorum..

Mutlu paylaşımlar..

Sevgiler..actionsmile

karar vererek ilk adımı atmışsın zaten,arkası gelecektir :)değişime hşgeldin ;)

aslında dışardan bakılınca hayatından çok memnun, özgüveni tam, istediği herşeyi elde edebilecek biri olarak tanınıyorum ama... geleceğim için vermem gereken çok önemli bir kararı sürekli erteliyorum korkularım ve kendime güvensizliğim yüzünden. Umarım telkinlerle cesaretimi toparlayıp ilk adımımı atabilirim çünkü bişeyler yapamazsam ileride çok pişman olacağımı biliyorum. bana şans dileyin:)

iyi şanslar umarım herşey gönlünce olur =)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri