!Selamlar!

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

waitfor2011

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Siteyi keşfedeli henüz 45 dk. olduğunu sanmiyorum. Tanisma bölümünü bi kaç incelemeden sonraya birakmistim : ) ...

Sadece 45 dk. oldu ama inanin hissediyorum. Öyle küçük bir his değil sanki yeni bir ben. Bu kadar kısa sürede bana da saçma geldi.
ister inanin....... ister inanmayin ama 45 dk. once yeniden dogdum.
ister inanin, ister inanmayin diyorum :) -ilk olarak baskalarinin dusuncelerinini onemsememe telkinini dinledim- kim bilir dinlemesem demezdim belki...

Her neyse herkese MUTLULUKLAR...

ERDEM hpm1

h3.gif
Erdem,mutlu keyifli paylaşımlar diliyorum.tam yerine geldiğin için seni kutlarım.hızlısınalk78

merhaba waitfor2011

hoşgeldin yanımıza

mutlu paylaşımlar actionsmile

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri