SELAMLAR

Tugrul

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar. Bu siteyi ve forumu dün keşfettim. Çok ilginç geldi. Bir tür hipnotizma gibi geldi. Belki de yanılıyorum. Ego (güven) güçlendirici ve suçluluk mp3'lerini bugün indirip dinlemeye başladım. Faydasını göreceğimi umuyorum. Doğrusu forumda oldukça geniş bir içerik göze çarpıyor. Gittikçe daha da gelişeceğini umarım. mp3'lerin ve sitenin hazırlayıcısı Atakan Bey'e ve üyelere selam ve sevgilerimi sunuyorum.

Ynt: SELAMLAR

hoşgeldiniz,

sitemiz gerçekten içerik ve çeşitlilik olarak oldukça zengin bir site. faydalı olacağınan emin olabilirsin. gerek telkinler , gerek makaleler, gerekse üyelerin paylaşımları sizin için de bize olduğu kadar faydalı olacaktır.

Teşekkürler CSK. Daha önce değişik forumlara girmiş fakat hiçbir mesaj göndermemiştim. Biraz önce göndermiş olduğum mesaj bir forumdaki ilk mesajım oldu. Doğrusu üç dört saattir mp3'leri dinliyorum ve bu cesaret ve güven mp3'lerin başarısı mı diye merak ediyorum. Selamlar...

merhaba hosgeldin sitemize.

Hoş bulduk Elif, teşekkürler...

hoşgeldin ben sitemizin cat56 sevincli

Tugrul ' Alıntı:
Selam Arkadaşlar. Bu siteyi ve forumu dün keşfettim. Çok ilginç geldi. Bir tür hipnotizma gibi geldi. Belki de yanılıyorum. Ego (güven) güçlendirici ve suçluluk mp3'lerini bugün indirip dinlemeye başladım. Faydasını göreceğimi umuyorum. Doğrusu forumda oldukça geniş bir içerik göze çarpıyor. Gittikçe daha da gelişeceğini umarım. mp3'lerin ve sitenin hazırlayıcısı Atakan Bey'e ve üyelere selam ve sevgilerimi sunuyorum.

bizde sana hoşgeldin dileklerimizi... sapkal89

pisimbat ' Alıntı:

Hoşbulduk pisimbat. Senin sitenin nesi olduğunu anlayamadım ama herhalde güzel bişeydir. smiliyface

Hoşbulduk 25emel teşekkür ediyorum.

Tugrul ' Alıntı:
pisimbat ' Alıntı:

Hoşbulduk pisimbat. Senin sitenin nesi olduğunu anlayamadım ama herhalde güzel bişeydir. smiliyface

khkh56 khkh56 allah müstakını versin yaf aa34 kedisi yahu kedisiii aa34 aa34

Tamam şimdi anlaşıldı 25emel smil56 teşekkürler

Hoşgeldın tugrul.Bu mp3 lerin faydasını gorecegınden eminim.Ben birkac haftadır dınlıyorum ve kendımdekı gelişmelere ben biile inanamıyorum.

Hoşbulduk Hayalayaz, teşekkür ederim.

Hoşbulduk Canan, teşekkür ederim. mp3'lerin faydasını gördüğüne sevindim. Ben de yararlanacağımı umuyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri