Selamlar Ben İstanbuldan Tarık

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

forever1972

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Nasılsınız arkadaşlar? Tesadüf eseri bu siteyi buldum.İngilizce öğrenmek istiyorum.Yardımcı olurmusunuz?

mrb tarık, hoşgeldin aramıza 956k ben biraz biliorum ing. ama gene de elimden geleni yaparım,neseli56 aramızda ing bölümü okuyan son sınıf arkdşlar vardı eminim onlar sana dha çok yardımcı olablrler..

hoşgeldin TaRıK actionsmile imkânın varsa KapalıçarşI'da çırak olarak çalış, derim benn sevincli Çalışanların yabancılarla ettikleri sohbete şahit oldum daa, İngilizce kursu yerine oraya mı yazılsam, diye düşünüyoruuuumm khkh56khkh56

Hoşgeldiniz :)

Hiç anlamadığım bir konu ama yardımcı olabilecek arkadaşlar mutlaka vardır :)

Lütfen tesadüf eseri değil,tevafuk eseri ;) Hoşgeldin.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri