Selamın Aleyküm

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Suskun Gözler

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Selamın Aleyküm,
Ben ankaradan selocan =) arkadaşın tavsiyesi üzerine
üye oldum...
böyle bi site olduğu için mutlu oldum :D iyiki varsınız =)

hoşgeldin dostum sevincli ne zaman tavsiye ettim ben sanaa khkh56khkh56 sanırım o zaman sarhoşumdur smil56 hoşgeldin, iyiki varsınn guitar hepp mutlu ol, Tek Dostumm y789

hoşbulduk wave44 sanki şuan ayıksın wave44 evet iyiki varım:P bizde oluruz bi gün mutlu wave44

içmiyorum bilirsinn khkh56 bıraktımmı desem sevincli mutlu olacaksın, dostum. Yakındır, emin ol seninki çoookk yakınn y789

hadi gel içelim dicem yanımdasın zaten wave44 yok mutluluk yakında değil yakında olsa ben görürüm hatta uzakşalıyor bile ağla2

hpşgeldin...gerçektenn mutlulukk yakınnn

amaaaann, beraber uzaklaşalım o zaman bee!! değmez hayat ağlamayaa. . Yok olmadı khkh56khkh56 ağlama değmez hayaaaaaaattt actionsmile hadi cs atalım. . başka bişey durduramaz bizii sevincli amaa mutluluk sana benden daha yakııınn sevincli merak etme senn y789

Kod:
amaaaann, beraber uzaklaşalım o zaman bee!! değmez hayat ağlamayaa. . Yok olmadı khkh56khkh56 ağlama değmez hayaaaaaaattt actionsmile hadi cs atalım. . başka bişey durduramaz bizii sevincli amaa mutluluk sana benden daha yakııınn sevincli merak etme senn

uzakLaşaLım hadi uzakLaşabiLiyosak.! değerki ağlıyoz wave44 vallaha atarım'da rahatLıyaLım =) yok yok ikimizede yakındır görüyorum ben :)

hoşgeldin selocan

hoş geldin arkadaşım. mutluluk, senin istediğin kadar yakındır.

sevgiyle kal.

hoşbulduk wave44 sanki şuan ayıksın wave44 evet iyiki varım:P bizde oluruz bi gün mutlu wave44
vien1aramıza hoşgeldin. tabiki sende mutlu olursun. istemesen bile buraya geldin ya seni zorla mutlu yaparız.y789

hoşgeldin selocan

HoşbuLdum. :)
hoş geldin arkadaşım. mutluluk, senin istediğin kadar yakındır.

sevgiyle kal.
O zaman baya yakın'dır:) HoşbuLdum
vien1aramıza hoşgeldin. tabiki sende mutlu olursun. istemesen bile buraya geldin ya seni zorla mutlu yaparız.y789
Hoşgeldim aranıza =) istiyorum tabi istemez olurmuyum ne yapmam lazım benim şimdi ?
hoşgeldinsevincli
telkinleri dinlemeye hemen başlamalısın.
HoşbuLdum.Telkin ?
Hoşgeldin. Güzel paylaşımlar dilerim...actionsmile

HoşbuLdum.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri