kayacan27 ' Alıntı:
etnosanrtrik ' Alıntı:happy6 Ben de geldiiiiiiiimmmmm. Ben de artık bu siteye sık sık uğrayacağım. Müzikleri indirdim ve dinliyorum. Bugün evde olduğum için sabahtan beri dinliyorum gerçekten değişik bir ağırlık ve hafif bir başağrısı hissediyorum şimdi. Fakat devam edeceğim ve sonuca tam da istediğim sonuca ulaşacağım. kiss3 art56art56
etnosanrtrik ' Alıntı:happy6 Ben de geldiiiiiiiimmmmm. Ben de artık bu siteye sık sık uğrayacağım. Müzikleri indirdim ve dinliyorum. Bugün evde olduğum için sabahtan beri dinliyorum gerçekten değişik bir ağırlık ve hafif bir başağrısı hissediyorum şimdi. Fakat devam edeceğim ve sonuca tam da istediğim sonuca ulaşacağım. kiss3 art56art56
zeelal ' Alıntı:selam ben de yeniyim şu aralar ders çalışmam lazım bu yüzden fazla bişey yazamicam.ertelemeyi bırakmaya çalışıcam bu arada.burda olmaktan çok memnunum.ge smiliyface
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.