Selam

Punchstein

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar

İsmim mine atakan beyle soyisim benzerliğimiz bulunuyor :) Formu yaklaşık 4 gün önce nette surf yaparken farkettim ve ilgimi çekti bir süredir reiki ve kuantum çalışmları hakkında yazılar okuyorum ama henüz kendimde denemedim. Sitenizin öncelikle bana yardımcı olacağını düşünüyorum. İşe ego ve suçluluk mp3 lerini indirerek başladım ve yaklaşık 3 gündür dinliyorum özellikle akşam yatarken açık bırakıyorum. Bu süreçte şimlilik bir farklılık gözetmedim ne başağrısı ne de diğer arkadaşlarımızın şiyaktlerinden biri gelişmedi bakalım 2 haftalık süreçte değişiklik olacakmı. Sizden öğrenmek istediğim ego ve suçluluk mp3 lerini sürekli birlikte dinliyorum dinlerken telkin (yazı içeriği) de okumam gerekiyormu? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Ynt: Selam

merhabalar mine hoşgeldin yanımıza... actionsmile

imzaaex83yg.gif

başağrısı v.b yan etkilerle hiç karşılaşmayabilirsinde..
bu gayet normal...

dinlerken telkin içeriğini okumana gerek yok..
bilgi olması açısından ve ne dinlediğimizin bilincinde olalım diye forumda yer verildi telkin içeriklerine..

değişimini bizlerle paylaşmaya devam edersen seviniriz..
sevgiler..
gifler43.gif

mahsen61.gif

aramıza hoşgeldin mine super

hoşgeldin mine aramıza.
kiss3 kiss3

hoşgeldin mine

Hosgeldin mine kiss3

kuzuu... ben senin gelişini görmemişim, hoşgeldin safalar getirdin..soruların olursa elimizden geldiğince cevaplarız..sen istediğini sor bilgimizin yettiğince her konuda yanındayız... kiss3

hoşgeldin mine sapkal89 kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri