selam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rubi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

rubi

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar herkese merhaba..

sabahleyin bambaşka şeyler ararken bu siteyi buldum daha öjnce görmemiştim ama çok ilgimi çekti. özellikle daha önceden hipnoz sesanslarına giden biri olarak da ayrıca farklarını öğrenmek amacıyla üye oldum.. tabiki ikisinin de amacı aynı ama yolları farklı olduğunu anlamaya başladım..

tabi benimde ilk dikkatimi çeken kilo ile ilgili bölümler oldu..ve ne yapmam gerektiğini tam olarak anladıktan sonra müzikleri indirdim ve dinliyorum.. ( nedense çok uykumu getirdi :)) )

bu arada kendimden bahsedeyim biraz.. 34 yaşında, devlet memuru, evli, 2 çocuk annesiyim.. bu sitede umuyorum ki güzel arkadaşlar edinirim..

Ynt: selam

merhabalar rubi actionsmile
th_mc-HT_SpringBlinkie_Welcome11.gif

yanımıza hoşgeldin ..

telkinleri dinlerken değişim ve gelişme aşamalarından bizleri haberdar edersen seviniriz ..

kısa sürede hedeflerine kolaylıkla ulaşman dileklerimle..

sevgiler..

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook

merhabalar... vien1 hoşgeldiniz yanımıza... blissy

güzel paylaşımlar dilerim...sevgiler... hismiley

merhabalar rubi aramıza hoşgeldin vien1 değişim ve gelişim aşamaların hayırlı olsun sevgiler sevincli

Merhabalar. actionsmile

Hoşgeldiniz aramıza. vien1

Hosgeldin bende iki haftadır dinliyorum etkisi var

merhaba
hoşgeldiniz yanımıza.. mutlu paylaşımlar ttli3

Merhaba rubi; hismiley

Aramıza hoşgeldin...

Mutlu paylaşımlar...Sevgiler...

arkadaşlar ilginize teşekkür ederim

benim için şu anda en önemli konu kilo ile olduğu için sizden rica etsem kilo ile ilgili problemlerini halledenler yada halletmeye başlayanlar lütfen benimle irtibata geçebilirler mi..

forum bana da gerçekten çok karışık geldi bulamıyorum..

birde günlükleri okudum orada kilo veren birilerin ait günlük bulamadım.. aslında bu yardımı kilo ile ilgili bölümden mi istemeliydim onuda bilmiyorum yönlendiriseniz sevinirim..

ama şunu da bilertiyim.. dün 7 saat dinledim bu sabahta işe gelir gelmez başladım dinlemeye suçluluk ilgi ilgili müzekler de çok uykum geliyor. uyku problemim olmadğı halde..

Selam

Aramıza Hoşgeldin. vien1 Herşey Gönlünce Olsun kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri