Selam...

deremen

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Herkese Selamlar,
Siteyi dün keşfettim, şu anda suçluluk ve egoyu sürekli dinliyorum. En az bir hafta ikisini birlikte dinlemeyi düşünüyorum. Ondan sonra eklemler yapabilirim. Etkileşimleri paylaşırım.

Ynt: Selam...

deremen hoşgeldin aramıza,

bende senin gibi yeniyim 1 haftadır dinliyorum telkinleri,sabırlı ol düzenli dinle değişimleri farkediceksin.paylaşımlarını bekliyoruz,bol şans
slmlar..

hoşgeldin deremen
bence sen buradan hayata dair çok şeyler derecen

selam

Dremen hoş geldin ne iyi yaptın aramıza katılmakla.bende 1 aylık üyeyim bu site hayatını değiştirecek bundan emim olabilirsin. alk78 Dinlemeye devam.

Tüm iyi dilekleriniz için Çok Teşekkürler...

selam arkadaşlar bende yeniyim. hayat zor . çözümün bu kadar kolay olacağını sanmıyorum ama deneyeceğim..yükledim dinliyorumm.ney ler güzel ..bakalım ne olurrr..ne kazanırız..bilemiyorumm....

merhaba dadali
hayat zor diye başlamışsın hayata yokuşun başında durmuş yukarıya bakıyorsun oysa gitmen gereken taraf ters istikamette yani iniş aşağı yani kolay yani geri geri yürüyerek inmektense bakış açını değiştir ve koşarak in sevgiyle kal

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri