Selam ben geldim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lier22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lier22

New member
10
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
art56art56

bende geldim daha yeniyim ama bu tür sitelerde daha önce bulundum.

Ynt: Selam ben geldim...

vien1 vien1 vien1 hoşgeldin.

vien1 sevincli hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

teşekkürler şu an siteyi inceliyorum... bisiklet

vien1 hoşgeldin hismiley hismiley hismiley

teşekkürler arkadaşlar... bu arada biraz inceledim siteyi gerçekten muhteşem bir site... ben bu zamana kadar nerdeymişim... hayvan seçmeyi bulamadım yardımcı olurmusunuz...

selam...hoşgeldiniz yanımıza... ttli3 blissy blissy

güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz...sevgiler... tender45 vien1

animation383uhab8.gif
a0d243e5kb0.gif

vallaha baım döndü bu sitede her sayfada ilginç şeyler oluyor... bakalım alışacağım...

Lier22 ' Alıntı:
teşekkürler arkadaşlar... bu arada biraz inceledim siteyi gerçekten muhteşem bir site... ben bu zamana kadar nerdeymişim... hayvan seçmeyi bulamadım yardımcı olurmusunuz...

market bölümümüzden tkl paranıza uygun hayvanınızı seçebilirsiniz.... hismiley

param az daha sonra alayım... teşekkürler... f678h

956k art56art56
deneyimli üye oldum... teşekkürler.... smiliyface blissy

merhabalar lier hoşgeldin yanımıza.. ark5

forumumuz hakkındaki güzel düşünceleriniz için teşekkürler..
1demethuzunblogcuye6.gif

kişisel gelişim konularına ilgili ve bilgili arkadaşlarımızın yanımızda yer alması ayrıca mutluluk verici..

deneyimli den sonra kıdemli üye olacaksınız ..
bu forumdaki katılımlarınız ve mesaj sayılarınıza bağlı otomatik olarak değişiyor..

bu şekilde tlk puanlarınızda artarak sanal hayvan alabilecek ve besleyebileceksiniz..

güzel paylaşımlarınızın devamlı olması dileklerimle..

sevgiler.. hismiley

Burda olmaktan, buranın bir üyesi olmaktan ancak şeref duyarım... teşekkürler...

Biraz abartı gibi gelebilir ama benim kaçzamandır aradığım böyle bir site idi...

smiliyface

ya benmi beceremiyorum... gözlerimmi görmüyorr... market bölümüne giriyorum sanal hayvan almak için öyle bişey göremiyorum... marketten paran yeterli miktarda olursa alırsın denilmişti ama... bir bilen varsa yardımcı olsun... smiliyface dusun

teşekkür ederim...
sevgiler...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri