şeker_kıs'ın günlüğü x)

şeker_kıs

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabalar bn genelde hiç günlük tutmam ama şimdi bi deneyim dedim....y789

hadi bakalım :D

ne iyi yapmışsın..böyllikle güzel değişimlerini sen ve biz yakından takip edeceğiz..böyllekle senden şikayet etmeyen bir arkadaşın oldu..mutlu paylaşımlar..

şeker şeker anılar okumak dilegiylee

günlüğün hayırlı olsun.
mutlu paylaşımlarını bekliyoruz.
sevgiyle mutlu kal...y789

Çok teşekkür ederim arkadaşlar sizede iyi paylaşımlar wink77

Günlüğüme ne yazcam diye düşünüyorum ama bulamıyorum aklıma hiç bişi gelmiyo =( rt67

şimdi telkinleri dinlemeye başladınmı..başladıysan hissettiklerini yaz.yada yapmak istediklerini yazarak başla sonra ne kadarını yapabildiğini yazarsın..olumlamalar bul kendine düzenli hissederek okuyabilceğin..sana etkilerini yaz..istersende hayatından yaz..sevindiğin şeylerden olsa sevineceğin şeylerden..sen çağır bakalım ..neler gelecek..tekrar hayırlı olsun..

hani neredeler :)..

daha aklıma bişi gelmediği için düşünüyorum ama en kısa zaman da yazıcam...

Hayırlı olsun.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri